2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Diyarbakır ekibi Amedspor liderlik yarışında geçtiğimiz günlerde 68 Aksarayspor maçında 2 puan kaybetmişti. Aynı hafta içerisinde bir diğer zorlu rakibi olan İskenderunspor ile deplasmanda karşılaşacak.

AMEDSPOR PUAN DURUMU

Amedspor ligde 44 puanla üçüncü sırada yer alırken, İskenderunspor ise 38 puanla yedinci sırada yer alıuor.

MAÇ KIRIKHAN’DA
Amedspor liderlik yarışında tam gaz devam ederken bu haftaki rakibi İskenderuspor olacak. 4 Şubat Pazar günü saat 14.00'te oynanacak maç, rakip takım İskenderunspor'un sahasında süren yapımdan dolayı Kırıkhan ilçesinde oynanacak.

İSKENDERUNSPOR - AMEDSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?
Kırıkhan İlçe Stadyumu’nda oynanacak İskenderunspor – Amedspor maçının hangi kanalda yayınlanacağı henüz belli olmadı.

TÜRKİYE FUTBOLUNDA BİR İLK YAŞANDI 2 KARDEŞ DİYARBAKIR’DA RAKİP OLDU
Türkiye futbol sahalarından eşine ender rastlanan bir karşılaşma Diyarbakır Stadyumu’nda yaşanmıştı. Amedspor - İskenderunspor maçında iki kardeş teknik direktör karşı karşıya geldi. Amedspor eski Teknik Direktörü Serdar Bozkurt ile İskenderunspor’un eski Teknik Direktörü Ümit Bozkurt’un kardeş olması rekabeti tatlandırmış Türkiye futbolunda bir ilk yaşanmıştı. Maç Amedspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona ermişti.

İSKENDERUNSPOR’UN BAŞKANI AMEDPOR CAMİASINDAN ÖZÜR DİLEDİ
İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, Amedspor ve Amedspor taraftarına yönelik bir özür mesajı yayınladı. Bolat’tın yaptığı açıklama şöyle: Değerli Amedspor Camiası ve Taraftarları;

Göndermiş olduğunuz mesajları tek tek okudum. Sizleri, İskenderun'umuzda kendi stadımızda misafir etmek için söz vermiştim. Ancak şu anda Sarıseki stadımızın yapımı maalesef tamamlanamadığı için maçlarımızı Kırıkhan'da oynuyoruz.

Her ne olursa olsun ben yine sözümün arkasındayım. Ancak şu an maçlarımız oynadığımız Kırıkhan Stadyumu'nun fiziki şartları uygun değildir. Elbette ki bu böyle yarım kalmayacak. Sizleri yine en güzel şartlarda İskenderun'umuzda misafir edeceğiz.

Benim Amedspor taraftarlarına olan sevgim siyaset üstüdür. Anlayışınız için hepinize teşekkür ediyor, sevgi ve selamlarımı iletiyorum.”

Amedspor şampiyonluğu bu kez göklerde kutlandı! Amedspor şampiyonluğu bu kez göklerde kutlandı!

Haber: Abdullah AKYOL

Editör: Abdullah Akyol