Kızılay organizasyonu kapsamında 3’üncü kez düzenlenen Kırmızı Yelek Uluslararası Gönüllülük Ödülleri sahiplerini buldu. Yaptıkları iyilik, gönüllülük ve yardımseverlik konuları kapsamında yerelde, bölgede ve ulusal düzeyde çalışmalar yapan isimlere ödülleri sunuldu.

Toplamda 21 ismin farklı kategorilerde ödüle layık görüldüğü programda “gonulluol.org En Aktif Kullanan Genç Kızılay Topluluğu” kategorisinde Diyarbakır Genç Kızılay Başkanı Mehmet Şirin Şenkul 1'incilik ödülüne layık görüldü.

"ÖDÜLÜ DİYARBAKIR'IMIZIN GENÇLERİNE ARMAĞAN EDİYORUM"

Diyarbakır’da “İnternetsiz Hayata Bağlan” kampanyası Diyarbakır’da “İnternetsiz Hayata Bağlan” kampanyası

Yaptıkları çalışmaları artıracaklarını söyleyen Şenkul, "Genç Kızılay Diyarbakır gönüllülerimizle beraber yıl boyunca ortaya koymuş olduğumuz çalışmaların böylesine anlamlı bir ödüle layık görülmesi bizleri ziyadesiyle memnun etti. İyilik, yardımlaşma ve paylaşma duygusunun azaldığı bu dönemde özellikle gençlerimizle beraber gerek sosyal faaliyetlerle gerekse ihtiyaç sahibi ailelere ulaşarak tekrardan bu duyguları harekete geçirmeye gayret gösterdik. Samimiyetle ve karşılığını sadece Allah'tan bekleyerek çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tekrardan bu ödülü Diyarbakır'ımızın kıymetli gönüllü gençlerine armağan ediyorum." dedi.

Haber: Devrim AKTÜRK

Editör: Devrim Aktürk