Adana'da uzun yıllardır tatlıcılık yapan Zeynep Geyik, eşinin damak zevkinden yola çıkarak hazırladığı yeni bir lezzetle dikkat çekiyor. Gaziantep'in tescilli lezzeti katmeri farklı çeşitlere dönüştüren Geyik, son olarak ballı, tahinli, cevizli ve fıstıklı katmeri menüsüne ekledi. Bu özel lezzet, kısa sürede hem sosyal medyada hem de Adanalıların favorisi haline geldi.
EŞİNİN BEĞENİSİYLE MENÜYE GİRDİ
Zeynep Geyik, yaptığı açıklamada, eşi Turgut Geyik'in bal ve tahine olan sevgisinden ilham aldığını söyledi. Yaptığı denemenin eşi tarafından çok beğenilmesi üzerine, bu katmeri müşterilerine ikram ettiğini belirten Geyik, "Müşterilerimiz de çok beğenince menüye eklemeye karar verdik. Lezzeti tuttu, tadını da beğendiler. Şu anda satışlarımız güzel gidiyor" dedi.
"TADI HAFİF, TALEP GÜZEL"
Zeynep Geyik, yeni katmer çeşidinin normal katmere göre daha hafif olduğunu vurguladı. İçerisinde şeker olmaması ve tahin ile balın doğal tadının öne çıkması nedeniyle daha çok tercih edildiğini belirtti. Tepside yapılması sayesinde daha çıtır bir kıvam alan bu tatlının, özellikle hafif lezzet arayanlar için ideal bir seçenek olduğunu söyledi. Geyik, satışların iyi gitmesinden eşinin de mutlu olduğunu ifade etti.