TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadele veren Diyarbakır temsilcisi Amedspor, Ankara deplasmanında Etimesgut Belediyespor’u 4-2 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Etimesgut maçını Mücadele gazetemize değerlendiren Amedspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal’ın açıklamaları şöyle:

Amedspor’un şampiyonluğunda payı büyüktü! Veda etti Amedspor’un şampiyonluğunda payı büyüktü! Veda etti

“BİZİ BU NOKTAYA GETİREN İYİ OYUNUMUZ”
“Maçın ilk dakikalarında kendi hatamızdan dolayı talihsiz bir gol yedik. Ama maç boyunca oyunun büyük bir bölümünde her şeyi yapan, deneyen üreten bir takım vardı. Zaten haftalardır iyi oynuyoruz. Bizi bu noktaya getiren iyi oyunumuz. Çocuklarda buna inandılar. Yolumuz belli artık geriye dönüş yok. Her maça final olarak bakıyoruz. 7 maçımız kaldı ama biz maç maç bakıyoruz. Haftaya seyircimizin önünde Erzincanspor ile oynayacağız. Yine iyi bir coşkuyla iyi şeyler olacağını düşünüyorum. 

“BİZE YAKIŞAN BU LİGDE ŞAMPİYON OLMAKTIR”
Bize yakışan bu ligde şampiyon olmaktır. Bunu yapabilecek güce hem taraftar hem de camia olarak buna sahibiz. Önemli olan bu şeklide devam etmemizdir. Önemli olan Etimesgut maçını kazanmaktı, herkese hayırlı olsun. Devam edeceğiz.”

“HERKES O DİSİPLİNLE O OYUN ANLAYIŞIYLA BAKIYOR”
Genç kontenjan konusunda da konuşan Bakkal, “Kaleci Kaan geçen hafta iyi oynadı. Yılmaz’da öyle. Çünkü oyunu önde oynayan bir takımız. Yılmaz tercihi iyi oldu, iyi işle yaptı ve golde attı. Kimin oynadığından ziyade, oynayan ne yaptığı önemlidir. Herkes o disiplinle o oyun anlayışıyla bakıyor. Birde oyun formatında önde oynayınca keyif alıyorlar. Bu ligde benimde benim de en çok sıkıntıya düştüğüm kontenjan olayıdır.”

Muhabir: Fatih SURUÇ