AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum Güngören'de, Diyarbakırlılar Buluşması Programı’na katıldı. Diyarbakır'ı tüm zenginlikleriyle çok sevdiklerini belirten Kurum, "Diyarbakır'ı tüm değerleriyle, oradaki tarihin, kültürün izleriyle birlikte çok seviyoruz." dedi.

Diyarbakır’da altın fiyatları hafta sonu ne durumda? Diyarbakır’da altın fiyatları hafta sonu ne durumda?

DİYARBAKIRLI RAMAZAN HOCA'YI ANDI
Programda puşi takan Kurum, Diyarbakırlı Ramazan Hoca olarak tanınan ve Fatih'te bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybeden Ramazan Pişkin'i anarak, Diyarbakır Ulu Camii'yle özdeşleşen, her zaman her yerde hakikati haykıran Diyarbakır'ın has evladı, modern çağın dervişi Ramazan Pişkin hocamızı rahmetle, minnetle yad ediyorum. Mekanı cennet olsun. Kendisi Diyarbakır'a has bilgeliğiyle, hikmetli duruşuyla her zaman teröre ve şiddete karşı durmuştur. Biz ondan razıyız, Rabb'im de razı olsun. Bir kez daha başımız sağ olsun.” diye konuştu.

Programa, AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir, Diyarbakır Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı İbrahim Yalçıntepe, Bedri Ayseli ile çok sayıda vatandaş katıldı. (Haber Merkezi)

Editör: Mücadele Gazetesi