TFF 1. Lig’de mücadele eden Amedspor'un da rakibi olan Şanlıurfaspor'da, devre için transfer hazırlıkları sürerken kulüp, futbolcusu Muhammed Gönülaçar’la yolları ayırdığını duyurdu.

Kimse fark etmedi: Amedspor’un kampında 1 futbolcu yoktu!
Kimse fark etmedi: Amedspor’un kampında 1 futbolcu yoktu!
İçeriği Görüntüle

SEZON BAŞINDAN BU YANA OYNUYOR!

Bu zamana kadar Batman Petrolspor, Ankaragücü, Ümraniyespor, Erzurumspor, Kocaelispor, Denizlispor, Vanspor gibi kulüplerin de formasını terleten Gönülaçar, bu sezon ise ligin ilk devresindne Şanlıurfaspor’da 16 maçta forma terletirken, çıktığı karşılaşmalarda 2 gol atarak kulübe skor katkısında bulundu.

Ligin devre arasında ise futbolcuyla yolların ayrıldığını duyuran Şanlıurfaspor, şu açıklamayı yaptı:

“Profesyonel futbolcumuz Muhammed Gönülaçar ile karşılıklı anlaşma sağlanarak sözleşmesi feshedilmiştir.Kulübümüze vermiş olduğu katkılar ve emekleri için kendisine teşekkür eder, kariyerinin devamında başarılar dileriz.”

Kaynak: Haber Merkezi