2. Lig Kırmızı Grup’ta zirve mücadelesi veren Amedspor’da ilk devrenin son maçında yolların ayrıldığı teknik direktör Serdar Bozkurt, sosyal medya hesabından veda açıklaması yaptı.

Amedspor ile sezon başı anlaşma sağlayan Serdar Bozkurt, 1’i kupa maçı olmak üzere 19 resmi maça çıktı. Kupada Boluspor’a elenen Amedspor, Bozkurt yönetiminde ligde çıktığı 18 karşılaşma 10 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.

Amedspor Başkanı Aziz Elaldı şampiyonluğun sırrını açıkladı Amedspor Başkanı Aziz Elaldı şampiyonluğun sırrını açıkladı

Serdar Bozkurt’un açıklaması şöyle: “Türkiye'nin en güzel şehirlerinden biri olan Diyarbakır'ın ve bölgenin en gözde camiası olan Amedspor ile sözleşmemi bugün itibari ile sonlandırmış bulunmaktayım. Sıfırdan kurulan bir takımda işler İyi giderken nasıl herkes kendine başarıda pay çıkarıyorsa, olumsuz durumlarda da kenara çekilmemek ve sorumluluğu üzerinden atmamak gerekmektedir. Başarı görecelidir, içinde bulunduğunuz duruma ve kişilerin bakış açısına göre değişiklik göstermektedir. Futbolu tamamen skor odaklı bir oyun olarak gördüğümüz ülkemizde, futbolcularıma her zaman futbolun doğrularını sahaya yansıtmalarını ve izleyicilere zevk alacakları bir oyun izletmelerini söylemişimdir. Saha dışı dedikodularla değilde saha içinde yapılacak aksiyonlar ile ilgilenmeyi ilke edinmiş bir teknik adam olarak tabeladan ziyade sahada oynanan oyunu hep önemsemişimdir ve bundan sonra da bakış açım hep böyle olacaktır. Çalıştığım süre zarfında bizden desteklerini esirgemeyen kulüp başkanımız Aziz Elaldı, başkan vekilimiz Ahmet Elenay ve tüm yönetim kurulu üyelerine, başarılı olduklarına inandığım futbolcu kardeşlerime, kulüp personeline, teknik heyetteki arkadaşlarıma, basın mensuplarına, Diyarbakır'da bulunduğumuz süre zarfında bir kardeş gibi her zaman yanımızda olan Salih Pervane, Yusuf Bayuncuk, Eyüp Elaltunhan'a ve Amedsporun çok değerli taraftarlarına teşekkür ediyor, şampiyonluk yolunda Amedspor'a başarılar diliyorum.” (Haber Merkezi)

Editör: Mücadele Gazetesi