Amedspor 2. Lig Kırmızı Grup’un ilk yarısında şampiyonluk hedefleri ile sezona başladı ancak son haftalarda birbiri ardına alınan mağlubiyetler ve beraberliklerle üçüncü sıraya kadar gerilemiş liderin yedi puan gerisinde devreye girmişti. Diyarbakır temsilcisi Amedspor, ikinci devreye sağlam bir forvet takviyesiyle başlayıp sezonu şampiyon olarak tamamlama hedefini sürdürüyor. Ligin ilk yarısında çıktığı 18 karşılaşmada altı kez rakip ağları havalandırmayı başaran Berk İsmail Ünsal performansı ile kulüpte kalıcı olurken tecrübeli oyuncu Ahmet Dereli ise çıktığı 18 karşılaşmada yalnızca bir gol atabildi. Kulüp, forvete ek bir takviye yapmak isterken gündeme birbirinden farklı isimler geliyor, iddialar artıyor.

Whatsapp Image 2024 01 02 At 17.46.58

Ömer Şişmanoğlu

ÖMER ŞİŞMANOĞLU İDDİALARI YALANLANDI

Amedspor’da teknik direktör değişimi sonrası deneyimli hoca Mesut Bakkal göreve gelmişti. Bakkal’ın devre arasında forvete takviye olarak iki kez beraber çalışma fırsatı bulduğu Ömer Şişmanoğlu’nu istediği iddia edilmiş ancak taraftarın istemiyor olmasıyla beraber bu iddialar da yalanlanmıştı. Ömer Şişmanoğlu transferinden vazgeçen kulübün yeni arayışlar içerisinde olduğu şu günlerde Altınordu forması giymekte olan Almanya doğumlu futbolcu Ali Özgün’le ilgilendiği ortaya çıktı.

Amedspor Menemen maçında gol kralı belli olacak! Amedspor Menemen maçında gol kralı belli olacak!

Ali Özgün

Ali Özgün

AMEDSPOR FORVETİNE TAKVİYE ALMANYA’DA YETİŞEN ALİ ÖZGÜN MÜ OLACAK?

Futbolcu, kulübünde sigortasının yatmıyor olması sebebi ile kulübüyle olan anlaşmasını feshettiği için kulüp tarafından herhangi bir bonservis ücreti de ödenmeyecek. Bu Amedspor için büyük bir avantaj ortaya çıkartırken oyuncunun sezon içerisinde yalnızca yedi karşılaşmada forma giymesi ve bir gol kaydetmesi akıllarda soru işareti oluştururken futbolcunun geçtiğimiz sezonda ise çıktığı 15 karşılaşmada 9 gol kaydetmeyi başarması dikkatlerden kaçmadı.

Ali Özgün’ün, Amedspor’a gelip gelmeyeceği önümüzdeki birkaç gün içerisinde netlik kazanacaktır.

Haber: Onurcan GÜLER

Editör: Onurcan GÜLER