• USD 32,26
  • EUR 34,72
  • ALTIN 2.406,79
  • BİST100 10.248
  • BTC 62.400
1 hafta önce MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır’ın en modern ilçesi olan Kayapınar’a bağlı Huzur Evleri Semtinde vatandaşlar, evlerinin balkonlarına satılıktır yazısı vurmaya başladı.

1 hafta önce DİYARBAKIR

Batman ve Van'da bölgesel 1 Mayıs kutlamaları yapılacak. Diyarbakır'daki sendika temsilcilerinden ise çağrısı yapıldı.

1 hafta önce AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor'un galibiyet alması durumunda şampiyon olacağı Somaspor maçını taraftarlara sorduk.

1 hafta önce MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır’da toplamda 889 otobüs durağı ve sayısız şehir içi ulaşım araçları vardır. Peki Diyarbakır’ın en kalabalık durağı neresidir? Neden bu kadar yoğun?

1 hafta önce MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır’da Özel Halk Otobüsü F2 kodlu yeni bir hat açtı, vatandaşlar sevinçle karşıladı. İşte F2 hattın güzergahı...

1 hafta önce SPOR

59 Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun 160 1 kilometrelik Kuşadası-Manisa (Spil Dağı) tırmanış etabını DSM-Firmenich takımından Frank Van Den Broek 4 saat 09 dakika 59 saniye ile kazandı ve Genel Ferdi Klasmanda birinciliğe yükselip Turkuaz Mayo'yu kaptı

1 hafta önce GÜNCEL

Gazetecilere yeşil pasaport verilmesi konusu Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gündeme alınacak.

1 hafta önce SON DAKİKA

Şanlıurfa’da polis, oyuncu gibi girdiği horoz dövüşünde 77 kişiye suçüstü yapıp, 494 bin 725 lira idari para cezası uyguladı.

1 hafta önce EKONOMİ

Bursa'da bazı caddelere araç park eden vatandaşlardan belli bir saat karşılığı ücret alınıyor Araçlardan 1 saate kadar 25 TL, 1 saati aşan her saat için 10 TL ve gün boyu park için 65 TL ücret talep ediliyor.

1 hafta önce GÜNCEL

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, tüm geliştirme faaliyetleri Türkiye'de yapılan, fikri hakları tamamen Türkiye’ye ait, klinik araştırmalar için Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu’ndan (TİTCK) onay alan Türkiye’nin ilk ilaç adayının geliştirildiği bilgisini paylaştı