Amedspor taraftarı istiyordu: Yeni adresi belli oldu! Amedspor taraftarı istiyordu: Yeni adresi belli oldu!

Diyarbakır kulübü Amedspor son haftalarda yaşadığı kötü gidişata dur demek için bugün Sarıyer’e karşı üç puan alma derdinde. Kulüp üzerindeki karabulutları alacağı üç puanla dağıtmak isterken Sarıyer’de bir oyuncu var ki Amedspor’un üç yıl formasını terletti. Amedspor’un eski futbolcusu Anıl Şahin kimdir?

Anıl Şahin

AMEDSPOR’DA ÜÇ SEZON OYNADI
1993 yılında Ardahan’ın Çıldır ilçesinde dünyaya gelen 31 yaşındaki defans oyuncusu Anıl Şahin profesyonel futbol kariyerine Kartalspor’da başladı. Daha sonrasında kiralık olarak Derince Belediyespor’a giden oyuncu Kartalspor’da 2016 yılına kadar performans gösterdi. 2016-17 yılında kiralık olarak Pendikspor’a giden oyuncu sonraki yıl İnegölspor’a imza attı. 2018-19 yılında Tokatspor sonrasındaki yıl ise 1922 Konyaspor’a gitti.

ANIL ŞAHİN AMEDSPOR’DA
2020-21 sezonunda Amedspor’a transfer olan futbolcu üç sezon gibi bir süre burada forma terletti. İlk sezonunda 26 karşılaşmaya çıkan futbolcu ikinci sezon 28 karşılaşmada boy gösterdi iki kez de rakip ağları havalandırmayı başardı. Son sezonunda 25 karşılaşmaya çıkan futbolcu daha sonraki sezon için İstanbul ekibi Sarıyer’e transfer oldu. Ligin ilk devresinde Amedspor’un konuk olduğu karşılaşmanın kadrosunda yer almayan oyuncu bugünkü maçta eski kulübüne karşı kadroda yerini alacak mı henüz bilinmiyor.

AMEDSPOR SARIYER MAÇI NE ZAMAN?
2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Amedspor, bugün (21 Ocak) saat: 14.00’de Diyarbakır Stadyumu’nda Sarıyer’i konuk edecek.

Haber: Onurcan GÜLER

Editör: Onurcan GÜLER