Türk pop müziğinin en güçlü kadın şarkı yazarı ve yorumcularından Göksel, Bayhan Müzik organizasyonuyla 2024 kış konserlerinde müzikseverler ile buluşmaya hazırlanıyor. Kendi şarkılarının yanı sıra daha önce çıkardığı proje albümlerden şarkılara da repertuarında yer veren Göksel, yeni konser serisi için hazırladığı sürprizlerle Diyarbakır’a geliyor.

Ünlü şarkıcı Göksel Diyarbakır'da sahne alacak. Göksel, sevilen şarkılarıyla Diyarbakırlıları coşturacak.

GÖKSEL'İN DİYARBAKIR KONSERİ NE ZAMAN?
Göksel, 19 Şubat 2024 Pazartesi günü Diyarbakır Sezai Karakoç Kültür Merkezi'nde sahne alacak. Konser saat 20.30 da başlayacak. 

BİLET FİYATLARI
1. Kategori – 678 TL
2. Kategori - 565 TL
3. Kategori - 452 TL

Diyarbakır’dan gittiler! Türkiye'yi Paris'te temsil edecekler Diyarbakır’dan gittiler! Türkiye'yi Paris'te temsil edecekler

GÖKSEL DEMİRPENÇE KİMDİR?
Pop müziğin sevilen sanatçılarından Göksel Demirpençe, 25 Kasım 1971 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Göksel, Boğaziçi Üniversitesi Felsefe Bölümündeki eğitimine devam ederken profesyonel olarak müzikle ilgilenmeye başlamıştır.  

Göksel 1992 yılından itibaren birçok orkestrada solistlik yapmıştır. İlk albümü ‘Yollar’ı 1997 yılında çıkarmıştır. Albümün sevilen ve büyük ses getiren ilk parçası "Sabır" olmuştur.

İkinci albümü ise ‘Körebe’ 2001 yılında piyasaya çıkmıştır. Bu albümünde özellikle "Depresyondayım" şarkısı geniş kitleler tarafından çok sevilmiştir.

Ünlü sanatçı bu zamana kadar ses getiren birçok albüm ve single çıkarmıştır.

Haber: Abdullah AKYOL

Editör: Abdullah Akyol