Herkes kullanıyor ama işi bilen kalmıyor! Herkes kullanıyor ama işi bilen kalmıyor!

Viranşehir ve Siverek ilçelerinde iki ayrı kaza meydana geldi. Akşam saatlerinde Siverek-Şanlıurfa karayolu Şirinkuyu ışıklarında meydana gelen kazada 10 yaşındaki Gamze Dilan G. tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Viranşehir’deki kazada ise Cafer Karakuş ve oğlu Yusuf Eren Karakuş hayatını kaybetti.

10 YAŞINDAKİ ÇOCUK HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde tır ile otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ağır yaralandı. Kaza, akşam saatlerinde Siverek-Şanlıurfa karayolu Şirinkuyu ışıklarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, ilçe merkezinden ana yola çıkmaya çalışan 34 AAU 001 plakalı Seat marka otomobil, Diyarbakır istikametinden gelen ve plakası öğrenilemeyen tır ile çarpıştı. Yaklaşık 50 metre sürüklenen tır ile otomobil kaldırıma çarparak durdu. Kazada Meryem Fatma G., Beyza Nur G., Remziye G., Gamze Dilan G. ve Görsel A. yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan 10 yaşındaki Gamze Dilan G. tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.


VİRANŞEHİR’DE BABA – OĞUL HAYATINI KAYBETTİ
Viranşehir’de patlayan lastiği kontrol etmek için TIR’dan inen baba ve oğlu, arkadan gelen bir başka aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre kaza, akşam saatlerinde Viranşehir ilçesine bağlı Kırbalı Mahallesi Siverek Kavşağı mevkiinde meydana geldi. Cafer Karakuş idaresindeki 06 EHH 987 plakalı TIR’ın sürücüsü ve oğlu Yusuf Eren Karakuş lastiği patladığı için aracından indi. Dorsede yol tarafında parçalanan lastiği kontrol eden baba Cafer Karakuş ve oğlu Yusuf Eren Karakuş’a aynı istikamete gitmekte olan, sürücüsü ile plakası belirlenemeyen, otomobil olduğu değerlendirilen bir araç çarptı. Kazada Cafer Karakuş olay yerinde hayatını kaybederken, yaralı Yusuf Eren ise olay yerine gide giden sağlık ekiplerince ambulansla Viranşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yusuf Eren, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Jandarma ekipleri, kaza sonrası olay yerinden kaçtığı öne sürülen otomobil sürücüsünün yakalanması için çalışma başlattı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Editör: Mücadele Gazetesi