Geçtiğimiz haftalarda birçok kulüple ismi anılan, Amedspor’un, Dinamo Bükreş’in ve Bodrum FK’nın kadrosunda görmek istediği, FC Basel altyapısında yetişmiş olan Mehmet Manış’ı Vanspor kadrosuna katmayı başardı.

Geride kalan sezonu İskenderunspor kulübünde tamamlayan Manış’ın transferini Vanspor şu sözlerle duyurdu:

“Futbol eğitimini İsviçre’nin köklü kulüplerinden FC Basel altyapısında alan, geçtiğimiz sezon İskenderunspor formasıyla mücadele eden başarılı orta saha oyuncusu Mehmet Maniş ile 3 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Yeni sezonda formamızla göstereceği performans için şimdiden heyecanlıyız. Camiamıza hayırlı olsun.”

1. Lig’in tek namağlup takımı oldu: Amedspor’un gerisinde kaldı!
1. Lig’in tek namağlup takımı oldu: Amedspor’un gerisinde kaldı!
İçeriği Görüntüle

Manış, geçtiğimiz sezon İskenderunspor’da 29 maçta 3 gol ve 18 asistlik bir performans ortaya koyarak üst liglerdeki takımların dikkatini çekmeyi başardı.

Kaynak: Haber Merkezi