Amedspor devre arasına 36 puan ile 3.sırada girmiş, sezon başında birbiri üstüne galibiyetler ve başarılı sonuçlar alarak ligdeki liderliğini korumayı başarmıştı. Ancak ligin son haftalarına doğru Kastamonuspor mağlubiyeti ile birlikte Amedspor’da güzel havalar yerini karabulutlara bırakmıştı. Kulüp birbiri ardına beraberlikler ve mağlubiyetler alarak ligdeki liderliğini kaybetmiş ve devre arasında üçüncü sırada girmişti.

AMEDSPOR’DA OLUMSUZ TABLO DEĞİŞİMLERİ GETİRDİ

Kulübün aldığı kötü sonuçların ardından devre arasında Serdar Bozkurt ile yollar ayrılmış ve kulüp deneyimli hoca Mesut Bakkal’a emanet edilmişti. Bakkal devre arasında iki transfer yaparak kulübe takviyelerde bulunmuş bunun yanı sıra birçok oyuncuda kulübe veda etmişti. Antalya’da yapılan hazırlık kampını da başarılı bir şekilde tamamlayan kulüp burada çıktığı iki hazırlık karşılaşmasından da galibiyet almayı başarmıştı.

Amedspor Antalya’daki hazırlık kampını noktaladı ve ligin ikinci yarısında çıkacağı ilk karşılaşma için Denizli yoluna çıktı. Bakkal ilk sınavına çıkacağı karşılaşmadan üç puan ile dönmeyi hedeflerken Denizlispor’da alt sıralardan kurtulma peşinde. Ancak Denizlispor’da iki defansın sakatlık ve ceza sebebi ile kadroda yer almaması Amedspor’un galibiyet noktasında işlerini kolaylaştıracak bir gelişme olurken, kulübün nasıl bir sonuç alacağı da merakla bekleniyor.

Amedspor, Antalya kampının bittiğini sosyal medya hesaplarından şu paylaşımla duyurdu:

Süper Lig'den geldi! Amedspor ilk forvet transferini duyurdu Süper Lig'den geldi! Amedspor ilk forvet transferini duyurdu

Haber: Onurcan GÜLER

Editör: Onurcan GÜLER