Diyarbakır'da sokak röportajları serimiz sürüyor. Bu kapsamda taraftarına, "Amedspor 1. Lig'de öncelik kalıcı mı olmalı yoksa hemen Süper Lig'e mi çıkmalı?" diye mikrofon uzattık. Bakalım taraftarlar Amedspor hakkında neler dedi? İşte taraftarlardan gelen cevaplar...

“AMEDSPOR 1. LİG TAKIMI DEĞİL SÜPER LİG TAKIMIDIR”

Amedspor 1. Lig takımı bile değildir diyen bir taraftar “Amedspor Süper Lig takımıdır.  Süper Lig’de bakıyoruz 9, 10 tane takımın doğru dürüst taraftarı bile yoktur. Amedspor’un yüzbinlerce taraftarı vardır. Amedspor direk süper lige çıkmalıdır”

Amedspor'un İstanbul'daki rakipleri belli oldu! Amedspor'un İstanbul'daki rakipleri belli oldu!

"BİZİM HAYALİMİZ AMEDSPOR’UN SÜPER LİG’E ÇIKMASIDIR"

“Bizim hayallerimiz Amedspor’un Süper Lig’e çıkmasıdır. 1. Lig’in bizim için hiçbir önemi yoktur. Çünkü bu taraftarın buna hakkı vardır”

"İYİ TRANSFERLER YAPILMASI GEREKİYOR"

1. Lig’de çok zor bir ligdir diyen bir taraftar “Amedspor’un Süper Lig’de olmasını istiyoruz. İyi transferler yapılması gerekiyor. 1.Lig’de gerçekten zordur. Umarım Süper lige çıkarız”

"ÖNCE 1. LİG, SONRA SÜPER LİG"

Amedspor sevdalısı olan bir taraftar şöyle konuştu “Taraftar kitlesi Anadolu takımlarına göre gerçekten çok fazla. Bizim amacımız 1. Lig’de adaptasyon süreci ondan sonra Süper Lig’e çıkmasını istiyorum”

Muhabir: Abdullah AKYOL