• USD 32,40
  • EUR 34,73
  • ALTIN 2.397,10
  • BİST100 10.209
  • BTC 59.398

Taraftar Haberleri

taraftar haberleri ve güncel taraftar gelişmeleri, taraftar ile ilgili tüm video, taraftar fotoğrafları ve taraftar haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


DİYARBAKIR

Diyarbakır’da Bursaspor’un kaldığı otelin çevresinde havai fişek atan 7 kişiye idari para cezası ve genel güvenliğin kasten tehlikeye düşürülmesi suçundan...

SPOR

Diyarbakırlı bir Fenerbahçe taraftarı, polisi arayarak Icardi'yi şikayet etti. Sosyal medya paylaşılan o anlar ise viral oldu.

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor şampiyonluk maçı için Soma’ya gitti. Rakip takımı yendiği takdirde şampiyonluğunu ilan edecek.

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor'un galibiyet alması durumunda şampiyon olacağı Somaspor maçını taraftarlara sorduk.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor'da maça yarım saat kala taraftarların bir kısmı içeriye alınmadı. İşte sebebi...

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor için tribünde yerini alan bir taraftar dikkatleri çekti, Amedspor taraftarlarına eşlik etti. İşte detaylar...

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor bugün sahasında Iğdırspor'u konuk etmeye hazırlanırken maça da talep oldukça yoğun. İşte detaylar...

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor, bugün sahasında Iğdırspor'u konuk etmeye hazırlanırken yeni gelişmeler de yaşanmaya devam ediyor.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor'dan Iğdırspor maçı öncesi taraftarlara bilet uyarısı geldi. İşte detayları...

AMEDSPOR

Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, şehre bir milyon kişinin geleceği tahmin ediliyor açıklaması yapmıştı. Şimdiyse bavullar hazırlandı.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor yarın (21 Nisan Pazar) 15.00’da Iğdırspor’u konuk etmeye hazırlanıyor. İşte detayları…

AMEDSPOR

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde bir vatandaş evini boyadı üzerine ise Amedspor’un yıldız futbolcusunun ismini yazdı.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor, üç puan alması halinde şampiyonluğunu ilan etmek için Iğdırspor'u sahasında konuk edecek.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor bu hafta sahasında Iğdırspor’u konuk etmeye hazırlanırken taraftardan maça yoğun bir talep var.

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor Pazar günü şampiyonluk maçına çıkıyor. 33 bin taraftarın beklenildiği Diyarbakır Stadyumu’nda bu hafta taraftar rekoru kırılacak mı?

AMEDSPOR

Diyarbekirspor Taraftar Grubu Kırmızı Cephe, hafta sonu oynanacak olan Amedspor- Iğdırspor maçında tribünde olacaklarını açıkladı.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor, dün sahasında İnegölspor'u konuk ederken karşılaşmadan üç puanı almayı da başardı.

AMEDSPOR

Diyarbakır kulübü Amedspor bugün sahada İnegölspor'u konuk etmeye hazırlanıyor. Kulüp, karşılaşma öncesi uyarılarını yapmaya devam ediyor.

AMEDSPOR

Amedspor yalnızca gösterdiği performanslarla değil aynı zamanda şehrin tutkusu, taraftarın azmiyle de oldukça dikkat çeken kulüp arasında yer almakta.

DİYARBAKIR

Diyarbakırlı Mehdi Keskinkılınç’ın Galatasaray sevgisini gündem oldu, Icardi sosyal medya hesabından paylaştı.

AMEDSPOR

Amedspor şampiyonluk yolunda son haftalara iddialı bir şekilde girerken çağrılar da beraberinde gelmeye devam ediyor. İşte kulüpten son çağrı…

AMEDSPOR

Diyarbakır’ın gözde kulübü Amedspor’un neredeyse çıktığı her karşılaşmada binlerce taraftar statta yerini alıyor. Peki biletler kaç lira?

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Amedspor taraftarları şehre şimdiden şampiyonluk pankartları asmaya başladı.

AMEDSPOR

Amedspor’da hedef şampiyonluk olurken adım adım bir üst lige yaklaşmanın sevincini tüm Diyarbakır’ı sarmış durumda. İşte ayrıntılar…

AMEDSPOR

Amedspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Fethiyespor galibiyeti sonrasında açıklamalarda bulundu. Detayları haberimizde...

SPOR

Diyarbakırlı bir futbolsever taraftarın Trabzonspor aşkı ve heyecanı dikkat çekti. İşte detayları…

AMEDSPOR

Amedspor yarın (3 Nisan Çarşamba) Fethiyespor deplasmanında şampiyonluk mücadelesine çıkmaya hazırlanırken bir engel daha geldi.

AMEDSPOR

Amedspor’un geçtiğimiz günlerde taraftarların ardından STK’lara da çağrıda bulunması sonrası resmen destek yağmuru yağdı.

AMEDSPOR

Amedspor’da geçen hafta yapılan çağrı sonrası şehrin STK’larından birbiri ardına destekler gelmeye başlamıştı. İşte ayrıntıları…

SPOR

Urfa temsilcisi Şanlıurfaspor kulübü, futbolcuların aldığı eylem nedeniyle antrenman fotoğrafı paylaşamadığı için taraftardan özür diledi.