2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Amedspor’da geçtiğimiz günlerde Mert Çapar, Ahmet Dereli, Onur Karakabak ve Dıjlan Aydın kulüp tesislerinde bir kanalına röportaj verdi. Röportajda futbolculara Amedspor’un son dönemde deplasmanda yaşadığı sorunlar soruldu.

Galatasaray ve Milli Takım’da oynadı! Amedspor’a geliyor Galatasaray ve Milli Takım’da oynadı! Amedspor’a geliyor

AMEDSPORLU FUTBOLCULAR SORULARA NE YANIT VERDİ
Futbolcular bu sorunlar ışığında kendilerine sorulan sorulara verdiği cevaplarda ise, bu tarz durumlarla ilgilenmedikleri ve sadece Amedspor’un daha iyi yerlere gelerek özellikle bu sezon şampiyonluğa ulaşmak için çaba gösterdiklerini belirtti.

TEPKİ GEÇİKMEDİ
Kanalın sadece yaşanan sorunlara ilişkin futbolculara sorular sormasına hem Amedspor taraftarları hem de kulüp başkanı Aziz Elaldı tepki gösterildi.

AMEDSPOR BAŞKANINDAN AÇIKLAMA
Amedspor Başkanı Aziz Elaldı’nın açıklaması şöyle: “Tamamen iyi niyet ve basına verdiğimiz önem çerçevesinde, izin verdiğimiz DW Türkçe basın yayın organının yaptığı röportaj art niyet içermektedir. Röportajın kulübümüze zarar verdiğini, bu durumu tasnif etmediğimizi belirtir yayın kuruluşunun bu durumu düzeltmesini bekliyoruz.”

TARAFTARDAN AMEDSPOR YÖNETİMİNE ÇAĞRI
Amedspor Taraftarlar Derneği’nden yapılan açıklama ise şöyle: Geçtiğimiz hafta kulüp tesislerimizde 
DW Türkçe haber kanalının 4 futbolcumuzla yaptığı röportaj birçok eleştiriye maruz kalmıştır. Röportaj genelinin ön yargılı sorular olduğu, futbolcuların bile gazetecinin kullandığı dili kabul etmeyip verdiği cevaplar olduğu ve kulüp imajını zedeleyen bir hareket olduğunu belirtiyoruz. Amedspor’un duruşu, tavrı ve kimliği en önemli çizgimiz olmuştur. Kulüp imajı açısından bu çalışmayı kabul etmiyoruz. Kulüp yönetiminin gereken çalışmayı yapmasını bekliyoruz.”

Haber: Fatih SURUÇ

Editör: Fatih Suruç