Muğla deplasmanında Fethiyespor’u 1-0 mağlup eden Diyarbakır temsilcisi Amedspor liderliğini sürdürdü. Maç sonu Fethiye TV’ye konuşan Bakkal, Amedspor taraftarlarına uzun yıllardır uygulanan deplasman yasağına dikkat çekti. Bakkal, “İçerde 30 bin kişiyi bulan bir taraftar grubumuz var. Herkesin bildiği gibi deplasman yasağımız var. Bence çok saçma bu. Yani futbol seyirciyle güzel.” Dedi.

Amedspor Futbolcuları Uşakspor

Kupa töreni sonrası Amedspor'u yasa boğacak haber geldi! Kupa töreni sonrası Amedspor'u yasa boğacak haber geldi!

“BUGÜN GOL ATIP TUTMASINI BECERDİK SADECE”
Bakkal’ın açıklamaları şöyle: “Bizim için en zor geçen 90 dakikadan bir tanesiydi. Erken golü bulmamız ve burada havaların bir anda değişmesi ister istemez tempoyu düşürüyor. Biz kazanmamız gereken bir maçı kazandık. İstediğimiz oyunu tam anlamıyla yansıttık diyemem. Belki de 13 haftalık 11 galibiyetten en vasat oynadığımız maçlardan bir tanesini oynadık. Fethiye’de de iyi oyuncular var. Biz gol atıp tutmasını becerdik sadece bugün. Bir iki tane sadece boş kaleye kaçırdığımı, direkten dönen toplarımız var ama oyunumuz bu değil. Biz daha iyi oynayan bir takımız. Ama bu peryotlarda böyle maçları yaşayacaksın. Önemli olan kazanmaktı, kazandık yola devam ediyoruz.”

Amedspor Teknik Direktör Mesut Bakkal Namağlup

“HERKESİN BİLDİĞİ GİBİ DEPLASMAN YASAĞIMIZ VAR”
Muhabirin deplasman yasağı sorusuna cevap veren Bakkal, “Bizim için büyük bir handikap, içerde 30 bin kişiyi bulan bir taraftar grubumuz var. Herkesin bildiği gibi deplasman yasağımız var. Bence çok saçma bu. Yani futbol seyirciyle güzel. Taraftarın olması hem bizim için hem rakip için bir coşku oluyor. Tabi lideriz, şimdi bunun bilinciyle 4 gün sonra İnegöl maçı oynayacağız. Ona hazırlanacağız. Bu avantajı iyi kullanmak istiyoruz. Şuanda 5 maçımız kaldı. İnşallah bu takım şampiyonluğu göğüsleyecek bir kalitededir. Buna inanıyorum.” Diye konuştu.

Muhabir: Fatih SURUÇ