Portekiz Milli Takımının yıllarca formasını terleten, Beşiktaş ve Porto’nun da efsaneleri arasında yer alan Ricardo Quaresma İstanbul’a geldi. Eski futbolcu, TRT Spor’a açıklamalar yaptı. Yaptığı açıklamasında,  "İstanbul hayatımın bir parçası. Türkler, bana karşı çok iyi. Beşiktaş'ta büyük bir geçmişim oldu. Ölene kadar benimle olacak. İstanbul da bu yüzden hayatımın önemli noktası. Her gün idman yapıyorum, aynı zamanda teknik direktörlükle ilgili kurs alacağım. Aşağıdan başlayacağım ve yukarılara çıkmak istiyorum. Futbol oynar mıyım tekrar? Bunu bilmiyorum. Fırsat olursa oynarım ama bunun için bir endişem yok. Futbol oynayacaksam Beşiktaş ya da Porto olmalı! İki kulüp de negatif günler geçiriyor ama bu da futbolun parçası. Beşiktaş ve Porto'da hayatımın en güzel günleri geçti. Hangi pozisyonda olursam, en iyisini yapmak istiyorum. Bu yüzden kurslar almak istiyorum." dedi.

FERNANDO SANTOS ÇOK İSTEMİŞ

Beşiktaş’ın önceki teknik ismi Fernando Santos, yıldız futbolcunun Beşiktaş’a dönmesini ve futbol oynamasını istemiş. Quaresma, “Fernando Santos, Beşiktaş'a dönmemi ve futbol oynamamı istiyordu. Onun için de kolay bir dönem olmadı. Hasan Arat ile bu konu hakkında konuştuk ama ne istediğimi sonra söylemedim” dedi. Eski Beşiktaşlı son olarak, “Şenol Güneş ile çalışmayı çok isterim. Çok tecrübeli, çok öğretici. Ona çok saygı duyuyorum” dedi.

Herkesin görüp tanıdığı ünlü oyuncudan Elazığspor’a destek! Herkesin görüp tanıdığı ünlü oyuncudan Elazığspor’a destek!

DİYARBAKIR’DA DA HAYRANI VAR

Geçtiğimiz günlerde çocuklarına futbolcu isimleri koyan Diyarbakırlı bir baba, oğluna da Ricardo Quaresma’nın ismini koymuştu. Habere ulaşmak için tıklayabilirsiniz.

Muhabir: Onurcan GÜLER