• USD 32,32
  • EUR 34,95
  • ALTIN 2.395,95
  • BİST100 10.248
  • BTC 62.000

Beşiktaş Haberleri

Beşiktaş haberleri ve güncel Beşiktaş gelişmeleri, Beşiktaş ile ilgili tüm video, Beşiktaş fotoğrafları ve Beşiktaş haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


SPOR

Beşiktaş’ın efsane futbolcuları arasında yer alan ve milyonların gönlünü kazanan Ricardo Quaresma yeniden mi futbola dönüyor?

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor, TFF 2.Lig Kırmızı Grubu lider olarak tamamlayıp 1.Lige yükselmeye hak kazanırken kadroda yeni değişimler olacağı da aşikar.

SPOR

Hamit Altıntop Türkiye Futbol Federasyonu A Milli Takım Sorumlusu olarak görev yaparken geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama gündem olmuştu.

SPOR

Diyarbakırlı genç futbolcu Arda Öztürk, Trabzonspor U17 takımında başarılı bir grafik çizmeye ve takdirleri toplamaya devam ediyor.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor, TFF 1.Lige çıkmayı neredeyse garanti ederken kulübün önümüzdeki sezon kadrosuna da yeni takviyeler bekleniyor.

DİYARBAKIRSPOR

Bir dönemler Süper Lig’in efsaneleri arasında geçen Souleymane Youla, Türkiye’de Beşiktaş dahil birçok kulübün formasını terletmişti.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor, performansının yanı sıra taraftarlarının desteğiyle de oldukça gündemde yerini alan bir kulüp.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor, sezon başından bu yana gösterdiği performansıyla dikkatleri çekerken en fazla gol atanlar listesine de girmeyi başarmıştı.

AMEDSPOR

Amedspor’un da formasını terletmiş olan Diyarbakırlı futbolcu bu hafta memleketine rakip olarak geliyor. İşte Iğdırspor’un defansı Serkan Yavuz…

DİYARBAKIRSPOR

Siyah beyazlı kulüp 2002/03 sezonunda 100.yıl sebebi ile müthiş bir performans ortaya koyarken tek mağlubiyetini Diyarbakırspor'dan almıştı.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor, Süper Lig, TFF 1. Lig, TFF 2. Lig Kırmızı&Beyaz Grup, TFF 3.Lig bütün gruplar dahil olmak üzere...

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor, gösterdiği başarılı performanslar sonrası şampiyonluğa da bir adımı kalan bir kulüp. Peki Amedspor’un üç büyükler karnesi nasıl?

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor, dün deplasmanda Kastamonuspor’a konuk olduğu karşılaşmayı tek golle kazanırken şampiyonluk için de kritik eşiği geride bıraktı.

AMEDSPOR

Amedspor’un file bekçisi Veysel Sapan’a eski takım arkadaşı rakip olarak geliyor. İşte iki kalecinin maziden bugününe…

DİYARBAKIRSPOR

Diyarbakırspor Süper Lig’de oynadığı sezon bir dönemlere damga vurmuş isimler de kadrosunda yer alıyordu. Bunlardan birisi de Ümit Bozkurt olmuştu.

AMEDSPOR

Bir dönem Beşiktaş’ın da kondisyon antrenörü olarak görev alan ve birçok kulübün teknik direktörlüğü yapmış olan Ersin Aka’dan Amedspor taraftarına...

AMEDSPOR

Diyarbakır kulübü Amedspor’da oynayan Muhammed Enes Durmuş, Fenerbahçe'de yetişip siyah beyazlı ekip Beşiktaş’ta Aboubakarlı Taliscalı kadroda yer aldı.

DİYARBAKIRSPOR

Süper Lig’in bir dönem efsane isimleri arasında yerini alan, Diyarbakırspor’a karşı da golü bulunan Ersen Martin hayatını kaybetti.

AMEDSPOR

Diyarbakır’ın ekibi Amedspor yarın sahasında Arnavutköy’ü ağırlayacak. Karşılaşmanın hazırlıkları devam ederken gelin rakibi tanıyalım…

GÜNCEL

Galatasaray, Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş'ı deplasmanda 1-0 yendi. Bu sonuçla birlikte sarı-kırmızılılar, ezeli rakibini 9 yıl aranın ardından dış...

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor Kadın Futbol Takımı, ligin 22. haftasında deplasman yasaklı çıktığı Beşiktaş maçında 3-0 yenildi.

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor Kadın Futbol Takımı ligin 22. haftasında Beşiktaş Kadın Futbol Takımı ile karşılaşacak.

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor Kadın Futbol Takımı, ligin 22. haftasında İstanbul’da Beşiktaş Kadın Futbol Takımına konuk olacak.

GÜNCEL

Türkiye Kupası'nda Ankaragücü, Trabzonspor, Beşiktaş ve Fatih Karagümrük yarı finale yükseldi. Peki, kupada eşleşmeler nasıl oldu? İşte ayrıntıları…

GÜNCEL

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Konyaspor'u 2-0 mağlup ederek yarı finale çıktı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın efsane kulübü Diyarbakırspor’un Süper Lig’de olduğu dönem Beşiktaş’tan kiraladığı Sinan Kaloğlu kulübün o sezon en golcü ismi olmuştu.

GÜNCEL

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda deplasmanda Bitexen Antalyaspor'u 2-1 yenerek adını çeyrek finale yazdırdı.

DİYARBAKIR

Diyarbekirspor’un eski futbolcuları arasında yer alan Abdurrahman Emir Alagöz bu hafta 1461 Trabzon kadrosunda Diyarbekirspor’a karşı forma terletecek.

GÜNCEL

Beşiktaş, Süper Lig'in 24. haftasında sahasında konuk ettiği Trabzonspor'u Semih Kılıçsoy'un attığı gollerle 2-0 yendi.

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor bu hafta sahasında 68 Aksaray Belediyespor’u beklerken forvet oyuncusu Ali Kuçik’in kariyeri dikkat çekti.