• USD 32,99
  • EUR 35,82
  • ALTIN 2.529,53
  • BİST100 10.891
  • BTC 67.599

Beşiktaş Haberleri

Beşiktaş haberleri ve güncel Beşiktaş gelişmeleri, Beşiktaş ile ilgili tüm video, Beşiktaş fotoğrafları ve Beşiktaş haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


DİYARBAKIRSPOR

Bir zamanlar Beşiktaş’ın yıllarca formasını terletip 100.yıl şampiyonluğunda da yer almış, Diyarbakırspor’a imza atmıştı.

DİYARBAKIR

2023 Süper Kupa maçı Urfa’da oynanmıştı, 2024 Süper Kupa final maçı Diyarbakır Stadyumu’nda oynanabilir mi?

SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu yaz sürecinde Süper Kupa karşılaşmasının tarihini belirledi. Peki maç ne zaman oynanacak?

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor TFF 1. Lig’e çıktıktan sonra birtakım değişikliklere de gitmişti bunlar arasında passolig de yer almıştı.

DİYARBAKIRSPOR

Fenerbahçe’nin ve Beşiktaş’ın yıllarca file bekçiliğini yapmış olan Murat Şahin Diyarbakır’a geliyor.

AMEDSPOR

2023/24 sezonu geride kalırken kulüplerde önümüzdeki sezon hazırlıklarına şimdiden başladı ve kulüplerde önemli teknik direktör değişimleri yaşandı.

DİYARBAKIRSPOR

1977-78 sezonunda Beşiktaş’ın elince tutamadığı yıldız futbolcu Reşit Kaynak Diyarbakırspor’a transfer olur. Diyarbakırspor’u ligi ilk 5 arasında bitirmesini sağlayan Kaynak,...

SPOR

2023/24 sezonu geride kalırken Süper Lig’de oynayacak takımlar da netleşmiş oldu. Peki hangi bölgeden kaç takım mücadele edecek?

SPOR

2024/25 sezonu geride kalırken hangi kulüpler üst lige çıktığı kimlerin düştüğü de artık belli oldu.

SPOR

Beşiktaş ekip dün İstanbul’da oynanan Trabzonspor finalinde kupayı kazanarak müzesine götürmeyi başardı.

SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Türkiye Kupası Finali'nin ardından açıklamalar yaptı.

SPOR

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor'u 3-2 mağlup eden Beşiktaş, kupanın sahibi oldu.

SPOR

Süper Lig devleri Beşiktaş ile Trabzonspor'un bu akşam kozlarını paylaşacağı Ziraat Türkiye Kupası finali büyük heyecana sahne olacak.

GÜNCEL

Beşiktaş’ta Başkan adaylığını açıklayan Ali Sinanoğlu kimdir? Babası Mardinli annesi Diyarbakırlı olan Ali Sinanoğlu kaç yaşındadır?

SPOR

Beşiktaş ve Trabzonspor arasında oynanacak olan 62. Ziraat Türkiye Kupası Final maçının hakemi belli oldu.

SPOR

2023/24 sezonunun bitmesi ile Süper Lig haricinde lig maçları da geride kaldı. Ancak Play-Off maçları henüz bitmedi.

Efsane Diyarbakırspor, yalnızca Diyarbakır’ın değil bölgenin de önemli takımları arasında yer alıyordu. Peki bu efsaneyi en fazla zorlayan forvet kimdi?

SPOR

Beşiktaş ve Trabzonspor arasında oynanacak olan Türkiye Kupası Final maçının yeri belli oldu. Peki final nerede oynanacak?

SPOR

Beşiktaş ve Trabzonspor’un finale çıktığı Ziraat Türkiye Kupası maçı 23 Mayıs 2024 tarihinde oynanacak. Peki maç Elazığ’da mı oynanacak?

SPOR

Beşiktaş’ın efsane futbolcuları arasında yer alan ve milyonların gönlünü kazanan Ricardo Quaresma yeniden mi futbola dönüyor?

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor, TFF 2.Lig Kırmızı Grubu lider olarak tamamlayıp 1.Lige yükselmeye hak kazanırken kadroda yeni değişimler olacağı da aşikar.

SPOR

Hamit Altıntop Türkiye Futbol Federasyonu A Milli Takım Sorumlusu olarak görev yaparken geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama gündem olmuştu.

SPOR

Diyarbakırlı genç futbolcu Arda Öztürk, Trabzonspor U17 takımında başarılı bir grafik çizmeye ve takdirleri toplamaya devam ediyor.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor, TFF 1.Lige çıkmayı neredeyse garanti ederken kulübün önümüzdeki sezon kadrosuna da yeni takviyeler bekleniyor.

Bir dönemler Süper Lig’in efsaneleri arasında geçen Souleymane Youla, Türkiye’de Beşiktaş dahil birçok kulübün formasını terletmişti.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor, performansının yanı sıra taraftarlarının desteğiyle de oldukça gündemde yerini alan bir kulüp.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor, sezon başından bu yana gösterdiği performansıyla dikkatleri çekerken en fazla gol atanlar listesine de girmeyi başarmıştı.

AMEDSPOR

Amedspor’un da formasını terletmiş olan Diyarbakırlı futbolcu bu hafta memleketine rakip olarak geliyor. İşte Iğdırspor’un defansı Serkan Yavuz…

DİYARBAKIRSPOR

Siyah beyazlı kulüp 2002/03 sezonunda 100.yıl sebebi ile müthiş bir performans ortaya koyarken tek mağlubiyetini Diyarbakırspor'dan almıştı.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor, Süper Lig, TFF 1. Lig, TFF 2. Lig Kırmızı&Beyaz Grup, TFF 3.Lig bütün gruplar dahil olmak üzere...