Diyarbakır İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Pamukçu, Gazi Yaşargil Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde sağlıkçılarla iftar yemeği yedi. Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Diyarbakır Şubesi ise, sosyal medya hesabı X’te (Twitter) yaptığı paylaşımla İl müdürünün ziyareti nedeniyle 7 çeşit yemek verildiğine ve bu uygulamanın her gün devamına çağrıda bulunarak, “O zaman bizler il sağlık müdürünü her gün davet ediyoruz!!!!!” ifadelerine yer verdi.

Diyarbakır’da altın fiyatları yeniden arttı! Diyarbakır’da altın fiyatları yeniden arttı!

İSTANBUL VE OSMANİYE’DEN DESTEK
Diyarbakır SES Şubesi’nin paylaşımını alıntılayan İstanbul Şişli Şubesi ve Osmaniye Şubesi destek verdi. SES Şişli Şubesi, “İstanbul İl Sağlık Müdürü Kemal Beyi de Ramazan bitmeden bekleriz.” 

SES Osmaniye Şubesi ise, “Yemekhane sorununun çözümü için bütün illerde il sağlık müdürlerinin yemekhanelerde yemek yemesi gerekiyormuş!” ifadelerine yer verdi.

“BİZE DE YE KÜRKÜM YE DEMEK DÜŞER”
Diyarbakır SES Şubesi’nden yapılan paylaşım şöyle: “Eğitim araştırma hastanesi akşam yemeği bizde her akşam böyle 7 çeşit yemek var!! Şaka şaka normal günlerde yemeğin içinde bir tane et parçası olmazken bu gün il sağlık müdürü gelmiş diye döktürmüşler. Bize de ye kürküm ye demek düşer. Sağlık emekçilerinin aslında hep hak ettiği bu yemeği yemeleri için il sağlık müdürü gelmesi mi lazım o zaman bizler il sağlık müdürünü her gün davet ediyoruz!!!!!”

Muhabir: Fatih SURUÇ