Yüzlerce yıl öncesine dayanan tarihi Diyarbakır surlarında okuduğu Kürtçe ilahi için klip çeken dünyaca ünlü şarkıcı Maher Zain resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, 'Ey Gahafuru Rahim' isimli eserinin bugün yayınlayacağını duyurdu.

Zainn

Maher Zain

"HEPİNİZİN GÖRMESİNİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM"
Projesini duyuran Zain, "Bunu siz istediniz ve işte burada! 'Ey Ghafuru Rahim' ilk kez Kürtçe şarkı söylüyorum. Yeni Kürtçe şarkım ve müzik videom yarın çıkıyor inşaAllah! Hepinizin görmesini sabırsızlıkla bekliyorum." ifadesini kullandı.

Maher Zain Konser

DİYARBAKIR’DA BUGÜN ÜCRETSİZ KONSER VERECEK
Ayrıca Maher Zain, bugün (23 Mart) saat 21.00’da Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi’nde ücretsiz konser verecek Konseri, Büyükşehir Belediyesi düzenliyor.

"ESERİN HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM."
İki yıla yakındır eser seçimi ve sözler için kendisine danışmanlık yapan sanatçı Rıfat Ablay ise resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, "Aslen Lübnan asıllı, İsveç vatandaşı Sanatçı Maher Zain'in 'Ey Gahafuru Rahim' adlı Kürtçe eseri yarın yayınlanacaktır. Söz danışmanlığını yaptığım, bestesini de beraber oluşturduğumuz eserin hayırlara vesile olmasını dilerim." ifadesini kullandı.

DAHA ÖNCE DEPREM FAALİYETLERİNE KATILMIŞTI 
Maher Zain daha önce de Türkiye'ye gelerek depremzedeler için yardım faaliyetlerine katılmıştı. 

Diyarbakır Valiliği duyurdu! Bu yollar kapalı olacak Diyarbakır Valiliği duyurdu! Bu yollar kapalı olacak

MAHER ZAİN KİMDİR?
Maher Zain, 16 Temmuz 1981 tarihinde Lübnan'ın Trablusşam kentinde doğdu. Sekiz yaşındayken ailesiyle birlikte İsveç'e taşındı. Orada Havacılık ve Uzay Mühendisliği Bölümünü bitirdi. Üniversiteden sonra müzik endüstrisine katıldı. Nadir Khayat New York'a taşınınca Maher, müzik kariyerini sürdürebilmek için onun peşinden gitti ve Kat DeLuna gibi sanatçılarla çalışmaya başladı. 27 yaşındayken İsveç'e geri yaptığı bir yolculukta İslam'a bir kez daha bağlanmış ve müzik yapımcılığından vazgeçerek ilahi tarzında R&B söylemeye karar vermiştir.

Muhabir: Devrim AKTÜRK