Diyarbakır’ın gözdesi Amedspor haftalardır liderliğini sürdürmeye devam ederken Kastamonuspor’da benzeri bir tablo ortaya koyuyor. Haftalardır iki kulüp de aralıksız galibiyetler alırken Kastamonuspor’un Amedspor taktiği dikkat çekti.

Mansur Çalar'dan açıklama! "Yine ön yargı" Mansur Çalar'dan açıklama! "Yine ön yargı"

KASTAMONUSPOR’UN İKİ DEFANSI CEZA ALDI!

Kastamonuspor, önümüzdeki hafta ligin son sırasına demir atan ve Amedspor’a da 8-0’lık skorla mağlup olan Uşakspor’la oynayacak. Karşılaşma öncesinde Kastamonuspor defansının bel kemiği olan iki futbolcusu, İskenderunspor karşılaşmasında 3-0’lık skora sahip olduktan sonra sarı kart görerek cezalı duruma düştü. Bu zamana kadar üçer sarı kartı  olan iki futbolcu aldıkları yeni sarı kartla cezalı duruma düşerek limitlerini de sıfırlamış oldu. Bu neticeye göre Uşakspor kadrosunda Yalçın Kılınç ve Yiğit Ali Bayrak yerlerini almayacak.

Sonraki hafta yine ligin son sıralarında yer alan Derince Belediyespor’a karşı oynayacak olan kulüp, iki defans oyuncusunu bu karşılaşmada sahaya çıkartabilir. İskenderun maçında sarı kart limitlerini ceza alarak sıfıra indirgeyen futbolcular, Derince Belediyespor karşılaşmasında sarı kart görseler dahi Amedspor maçında cezalı duruma düşmeyecekler. Kastamonuspor, şimdiden Amedspor hücumuna çelme takabilecek adımların hesabını haftalar öncesinden yapıyor.

Muhabir: Onurcan GÜLER