Adıyaman ve Kahramanmaraş’ta elektrik kesintilerinin yaşanacağı ilçeler ve mahalleler belli oldu. AKEDAŞ kesintilerin olacağı yerleri duyurdu. Bu ilçeler ve mahallelerin dikkatine.

Batman’da koku harekete geçirdi: 20 ton çöp çıktı Batman’da koku harekete geçirdi: 20 ton çöp çıktı

ADIYAMAN VE KAHRAMANMARAŞ’TA ELEKTRİKLER GİDİYOR

Adıyaman ve Kahramanmaraş’ta elektrik kesilecek ilçe ve mahalleler belli oldu. Buna göre planlı elektrik kesintisi yapılacak ilçeler nereler oldu? İşte Adıyaman’da elektrik kesintilerinin olacağı ilçeler ve mahalleler:

Yarın 09.00 ila 15.00 saatleri arasında Adıyaman Merkez bölgesine bağlı Yazıca, Tecir, Kuyucak, Hacıhalil, Bağpınar, Çobandede, Aslanoğlu, Bozhöyük, Bardakçı, Kışla, Mermere, Yazlık Köyleri ve TPAO kuyuları, Yaka GES, Maya GES, Kelam GES, Denk GES bölgeleri ile Özel trafolu müşterilere,

Yarın 09.00 ila 14.00 saatleri arasında Besni ilçesine bağlı Kaymakam Hasan Tütün Mahallesi İbrahim Tuğsuz Sokak ve 1014 No’lu Sokaklarda elektrik kesintileri meydana gelecek.

KAHRAMANMARAŞ’TA KESİNTİLER BELLİ OLDU

Bu açıklamaların ardından Kahramanmaraş’ta elektrik kesintileri nerelerde olacak? İşte Maraş’taki kesinti yaşanacak yerler:

Yarın 09.00 ila 14.00 saatleri arasında Onikişubat ilçesine bağlı Kumarlı Mahallesi’ne,

Yarın 09.00 ila 15.00 saatleri arasında Merkez bölgesine bağlı Yazıca, Tecir, Kuyucak, Hacıhalil, Bağpınar, Çobandede, Aslanoğlu, Bozhöyük, Bardakçı, Kışla, Mermere, Yazlık Köyleri ve TPAO kuyuları, Yaka GES, Maya GES, Kelam GES, Denk GES bölgeleri ile Özel trafolu müşterilere,

Yarın 09.00 ila 17.00 saatleri arasında Göksun ilçesine bağlı Yantepe Mahallesi’ne” elektrik enerjisinin verilemeyeceği bildirildi. Yarın 09.00 ila 14.00 saatleri arasında Besni ilçesine bağlı Kaymakam Hasan Tütün Mahallesi İbrahim Tuğsuz Sokak ve 1014 No’lu Sokaklarda elektrik kesintileri yaşanacak. (Haber Merkezi)

Editör: Mücadele Gazetesi