Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Bingöl’ün Yedisu ilçesinde deprem meydana geldiğini bildirdi. Bingöl Valiliği Can ve mal kaybının olmadığını belirtti.

DİYARBAKIR’DA DA HİSSEDİLDİ: VATANDAŞLAR GECEYİ DIŞARIDA GEÇİRDİ
Yedisu İlçesi’ndeki deprem Diyarbakır’ın Lice, Hani, Dicle, Muş ve Erzurum’un bazı bölgelerinde hissedildi. Öte yandan depremle birlikte büyük korku yaşayan Bingöl merkez ve İlçelerinde yaşayan vatandaşlar geceyi arabalarında ve sokakta geçirdi.

Yaşanan depremde can ve mal kaybının olmadığını belirten AFAD’dan şu açıklama yapıldı:

Diyarbakır’da görev yapıyordu: Geri manevrasında hamile eşini ezdi Diyarbakır’da görev yapıyordu: Geri manevrasında hamile eşini ezdi

“Bingöl ilimizin Yedisu ilçesinde saat 02.24’te meydana gelen 4.8 büyüklüğündeki #deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir.
Etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız.”

Kaynak: Haber Merkezi