• USD 32,28
  • EUR 34,70
  • ALTIN 2.405,54
  • BİST100 10.337
  • BTC 62.600

Bingöl Haberleri

Bingöl haberleri ve güncel Bingöl gelişmeleri, Bingöl ile ilgili tüm video, Bingöl fotoğrafları ve Bingöl haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


YAŞAM

Elazığ’da yetişmekte olan bu endemik tür, Diyarbakır Bingöl Tunceli Şırnak Muş Urfa Van Hakkari Adıyaman’da da yetişiyor, koparan yarım milyon...

GÜNCEL

Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü, Nisan ayı içerisinde binlerce aracı denetledi milyonlarca liralık cezayı kesti.

SON DAKİKA

Diyarbakır’ın komşu ili Bingöl’de, yüksek kesimler ve köylerinde kar etkili oldu. Dağlar ve köyler beyaza büründü. Hava sıcaklığının düştüğü kentte...

GÜNCEL

“Bingöl’ün deprem gerçekliği” panelinde olası depreme karşı bir olup tedbir almak gerektiği uyarısı yapıldı.

YAŞAM

Meteoroloji uzmanları hava tahmin raporlarını yayınlarken Diyarbakır Elazığ Bingöl Tunceli Batman Mardin illeri için de uyarılarını yapmıştı.

SPOR

Diyarbakır Bingöl Muş’ta ve birçok ilde akrabalık bağlarını güçlendirmek isteyen Tavz Aşireti, birçok ilde sportif faaliyetler yürütüyor.

DİYARBAKIR

Meteoroloji hava tahmin uzmanı Kerem Ökten, Diyarbakır Urfa Antep Elazığ Bingöl Tunceli dahil birçok il için bıkacaksınız dedi uyardı.

DİYARBAKIR

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten’den Diyarbakır Elazığ Bingöl Muş Antep’e uyarı geldi, dolu yağışı dedi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da bir dönemler televizyona kavuşmanın hayalleri kuruluyormuş. Peki Diyarbakır ne zaman televizyona kavuşmuş?

GÜNCEL

Diyarbakır’ın kuzeyden komşusu olan Bingöl’de son dakika deprem yaşandı. Kandilli Rasathanesi yayınladı şiddeti merak edildi.

GÜNCEL

Bingöl’de yapımı devam eden 102 ünitelik diş hastanesi, tamamlandığında çevre illere de hizmet verecek.

SON DAKİKA

Bingöl-Muş yolunda minibüs ve hafif ticari araç çarpıştı. Kazada 15 kişi yaralandı. Bingöl Valiliğinden açıklama geldi.

SON DAKİKA

Bingöl-Diyarbakır karayolunda aynı yönde seyir halindeki minibüs ile otomobil çarpıştı. Kazada 7 kişi yaralandı.

POLİTİKA

YSK, Şırnak, Amasya, Kırklareli, Bingöl ve Ardahan illeri ile 10 ilçe için siyasi partilerin yaptığı seçimlerin iptali ve oyların yeniden...

SON DAKİKA

Bingöl'ün Genç ilçesinde otomobilin şarampole yuvarlandığı kazada 5 kişi yaralandı. Kazada yaralanan 5 kişi, Bingöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Lice ilçe sınırları içerisindeki Sarım Havzası'nda yapılması planlanan HES projesi iptal edildi. Davanın sonucuyla birlikte, bölge halkı ve çevre...

SON DAKİKA

Bingöl’ün Karlıova ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD’dan açıklama geldi. Detayları haberimizde...

MÜCADELE ARŞİV

Maraş merkezli depremlerin artçıları devam ederken arşivlere baktığımızda Diyarbakır Bingöl Bitlis’i de etkileyen deprem yaşanmış.

SON DAKİKA

Bingöl'de otomobil ile kamyonet çarpıştı. Kazada 1’i bebek 3 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi de yaralandı. Bingöl Valisi açıklama yaptı.

SON DAKİKA

Diyarbakır’dan da hissedilen Elazığ depreminin ardından uzman isimlerden açıklamalar gelmeye devam ediyor. Jeolog Prof. Dr. Okan Tüysüz de bölgeyi uyardı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Güneydoğu Anadolu illeri arasında en fazla komşuya sahip il olurken en uzak komşusu hangi il oldu?

DİYARBAKIR

Bingöl’ün bir ilçesinin eskiden Diyarbakır’a bağlı olduğunu biliyor muydunuz? Diyarbakır'dan ayrılan ve Murat Nehri'ne de yakın olan ilçe hangisi?

GÜNCEL

Diyarbakır’ın komşu ili Bingöl’de kar yağışı etkili oldu. 5-6 santim civarında karın yağdığı tepede, kapanan yollar ise iş makineleriyle açıldı.

SON DAKİKA

Bingöl merkezde iki otomobilin çarpışması neticesinde meydana gelen trafik kazasında dört kişi yaralandı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

SON DAKİKA

Bingöl - Elazığ kara yolunda kontrolden çıkarak istinat duvarına çarptı. Otomobildeki 2 kişi hayatını kaybetti.

GÜNCEL

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından yayınlanan verilere göre en genç ve en yaşlı iller belli oldu. Peki listede hangi iller...

SON DAKİKA

Diyarbakır Bingöl karayolu yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle TIR trafiğine kapatıldı. Valilikten uyarı açıklaması geldi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır-Bingöl karayolu yoğun kar yağışı dolayısıyla kapandı. Güzergahta bulunan TIR ve otomobiller Tabantepe mevkiinde mahsur kaldı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Elazığ Bingöl Tunceli için uyarılar geldi, yağışların ardından yeniden mi geliyor dedirtti. İşte hafta sonu için uyarı...

GÜNCEL

Bingöl’de etkili olan kar yağışı nedeniyle kent genelinde 200 köy yolu ulaşıma kapandı. Ekipler, yolların ulaşıma açılması için yoğun mesaiye...