Amedspor boksörü dünya şampiyonu oldu! Amedspor boksörü dünya şampiyonu oldu!

2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Amedspor, ligin 21. haftasında Diyarbakır Stadyumu’nda karşılaştığı Sarıyer’i 3-1 mağlup etti. Karşılaşmaya damgasını vuran bir isim vardı ki kendine hayran bıraktı.

Amedspor Çekdar Orhan

AMEDSPOR HAFTALAR SONRA GALİBİYET ALDI
Haftalardır galibiyet yüzü göremeyen Amedspor’da teknik direktör Mesut Bakkal’da çıktığı ilk karşılaşmasında 1-1’lik skorla Denizlispor’a karşı puan kaybetmişti. Bu hafta ise sahasında Tarık Çamdal, Umut Bulut gibi Süper Lig tecrübesi ve Şampiyonlar Ligi tecrübesi kazanmış isimlerin olduğu Sarıyer’e karşı oynadılar. Umut Bulut bu haftada golünü kaydetmeyi başardı ancak yine de karşılaşmadan Amedspor 3 puanı bileğinin hakkıyla, 3 golüyle birlikte aldı.

ÇEKDAR ORHAN AMEDSPOR’U SIRTLADI
Amedspor geçtiğimiz haftalarda Giresunspor’dan transfer ettiği Çekdar Orhan’a ilk karşılaşmada şans verdi. Futbolcu sahaya çıktığı ilk maçında etkisini müthiş bir seviyede hissettirdi. Amedspor’un 3-1 galip geldiği karşılaşmada Orhan bir gol atmayı başarırken aynı zamanda atılan iki gole de asist yaparak katkıda bulundu. İlk golü Veli Çetin’in attığı karşılaşmada Amedspor’un ikinci gole Berk İsmail Yüksel’den geldi. Üçüncü ve son golü de Çekdar Orhan kaydederken maçta bu skorla tamamlandı. 

MAÇIN YILDIZI MEST ETTİ
Orhan gösterdiği performansı ile dikkat çekerken üç gole de katkı sunması takdirleri topladı. Oyuncu performansı ile adeta maçın yıldızı oldu.

Haber: Onurcan GÜLER

Editör: Onurcan GÜLER