• USD 32,33
  • EUR 34,98
  • ALTIN 2.395,04
  • BİST100 10.248
  • BTC 61.750

Çekdar Orhan Haberleri

Çekdar Orhan haberleri ve güncel Çekdar Orhan gelişmeleri, Çekdar Orhan ile ilgili tüm video, Çekdar Orhan fotoğrafları ve Çekdar Orhan haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


AMEDSPOR

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden ve sezonu lider olarak şampiyonlukla tamamlayan Amedspor'u tanıyalım.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor, müthiş bir sezonu geride bırakmaya hazırlanırken Türkiye’deki tüm ligler içerisinde de en fazla gol atanlar arasında.

AMEDSPOR

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta şampiyon olmayı başaran Amedspor, önümüzdeki hafta sonu Menemen FK'yı konuk etmeye hazırlanıyor.

AMEDSPOR

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde bir vatandaş evini boyadı üzerine ise Amedspor’un yıldız futbolcusunun ismini yazdı.

AMEDSPOR

Amedspor’un başarılı futbolcuları arasında yerini alan ve kısa sürede oldukça beğeni kazanan Çekdar Orhan’ın eski kulübü küme düştü.

AMEDSPOR

Amedspor'un gözde futbolcusu Çekdar Orhan, ligin devre arasında transfer olduğu kulüpte performansıyla gözleri yaşartıyor. İşte Çekdarlı Amedspor...

AMEDSPOR

Amedspor, Diyarbakır Stadyumu'nda 1-0 geriye düştüğü maçta Erzincanspor’u 4-1 mağlup etmeyi başardı, liderliğini korudu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Eğil ilçesinde üç büyüklerin tecrübeli ve başarılı isimlerin görselleri duvarlara çizildi taraftarlar da Çekdar dedi.

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor’un yıldız futbolcusu Çekdar Orhan, asist krallığında Cristiano Ronaldo, Lionel Messi ve birçok dünya kulüplerini geride bıraktı.

AMEDSPOR

Diyarbakır’ın temsilcisi Amedspor’un devre arası transferleri olan Çekdar Orhan ve Mert Çapar göstermiş oldukları performansla dikkat çekmeye devam ediyorlar.

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor’un yıldız futbolcusu Çekdar Orhan, asist krallığında Süper Lig futbolcularını geride bıraktı. İşte detayları…

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor’un yıldız futbolcusu Çekdar Orhan, asist krallığına yolunda ilerliyor. İşte detayları…

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor’un yıldız futbolcusu Çekdar Orhan, ünlü yönetmen Yılmaz Erdoğan’ın yeğeni olduğu ortaya çıktı.

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor’un şampiyonluk yolunda maestrosu olan Çekdar Orhan, 7 maçta 14 gole katkı sağladı. İşte ayrıntıları…

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor sahasında konuk ettiği Karaman FK’ya karşı üç puanı 4 golle almayı başardı. İşte detayları…

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor’da Karaman FK maçı hazırlıkları devam ederken futbolcular da sokaklarda vatandaşları davet ediyor.

AMEDSPOR

Diyarbakır kulübü Amedspor’un devre arasında Giresunspor’dan kadrosuna kattığı başarılı futbolcu Çekdar Orhan hem tarzı hem oyunuyla İcardi’ye benzetiliyor.

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor’un devre arasından bu zamana kadar kaydettiği golleri kimler kaydetti? Yeni transferlerin katkıları ne kadar oldu?

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor’un yıldız futbolcusu Çekdar Orhan’ın yeni imajına taraftarlardan cevap gecikmedi. Detayları haberimizde…

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor’un yıldız futbolcusu Çekdar Orhan İskenderunspor maçında rekabet halindeki oyuncuyla karşılaşacak.

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor’un yeni transferi Çekdar Orhan futbol kariyerine 1. FC Mgladbach kulübünde başlarken Galatasaray’da da forma terletti.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor dün konuk ettiği Sarıyer’i 3-1’lik skorla yendi karşılaşmada iki yeni oyuncusu da performans gösterdi.

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor bugün sahasında İstanbul kulübü Sarıyer’i konuk etti. Karşılaşma 3-1’lik skorla Amedspor’un galibiyetiyle tamamlandı.

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor’da iki gün içerisinde iki transfer yapılmış, taraftarlarda da ciddi bir heyecan ortaya çıkmıştı. Ancak şimdiyse futbolcuların maliyeti...

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor eski futbolcusu Çekdar Orhan ile yeniden anlattı. Detaylar haberimizde…

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor dün anlaşmaya vardığı Çekdar Orhan transferini henüz duyurmazken resmi duyuru Giresunspor’dan geldi. İşte tüm ayrıntılar…

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor devre arasında yapılan transferlerle taraftarları hüsrana uğratırken, yaptığı son iki transferle taraftarları heyecan içerisinde bıraktı.

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor devre arasında birçok isimle yollarını ayırırken yerlerine getirdiği oyuncuların sakatlıktan yeni çıkmış olması tepki çekmişti.