Amedspor’un İstanbul’daki kutlaması iptal oldu! Amedspor’un İstanbul’daki kutlaması iptal oldu!

Diyarbakır temsilcisi Amedspor’un devre arasında Giresunspor’dan kadrosuna kattığı genç futbolcu Çekdar Orhan çıktığı ilk karşılaşmasında iki asist ve bir de gol atarak takımının galibiyetinde büyük bir etki oluşturmuştu. Orhan’ın başarılı performansı dikkat çekerken oyuncunun Galatasaray U-21’de oynadığı ilk sezon kulübün en golcü üçüncü ismi, ikinci sezonunda ise sarı kırmızılı ekipte en golcü isim olmayı başarmıştı. Ancak oyuncunun yedeği olan bir oyuncu vardı ki Premier Lige kadar çıkmayı başardı.

Çekdar Orhan

Aziz Elaldı ve Çekdar Orhan

ÇEKDAR ORHAN’IN YEDEĞİYDİ PREMİER LİGE KADAR GİTTİ

Çekdar Orhan futbol kariyerine 1. FC Mgladbach U19’da başladıktan sonra Türkiye’ye Antalyaspor’la gelmişti. Oyuncu burada oynadıktan sonra sarı kırmızı ekibe transfer oldu. Galatasaray’da birçok önemli isimle forma terleten Orhan’ın iki kulüp arkadaşı vardı ki ikisi de Premier Lige kadar gitti.

ÇEKDAR ORHAN YUNUS AKGÜN’Ü YEDEK BIRAKTI OZAN KABAK’LA DA FORMA TERLETTİ

Galatasaray’da gösterdiği performansı ile kulübün en golcü üçüncü ismi olurken Çekdar Orhan’ın yer aldığı kadroda Yunus Akgün ise yedek kulübesinde oturuyordu. Bugün ise Yunus Akgün sarı kırmızılı kulüple gösterdiği performansın ardından Premier Lig’in şampiyon takımlarından Leicester City forması giyecek noktaya kadar geldi. Diğer bir futbolcu olan Ozan Kabak ise Çekdar Orhan’la aynı formayı taşırken sonraki yıllardaysa Schalke 04 ve Liverpool formaları terletme imkanı buldu. Bugünlerdeyse oyuncu Hoffenheim’da performans gösteriyor. Ayrıca bu iki oyuncu da birçok kez A Milli Takım performansı gösterme imkanı buldu.

Haber: Onurcan GÜLER

Editör: Onurcan GÜLER