2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Amedspor, Etimesgut maçına hazırlanırken, maça 2 gün kala Etimesgut Belediyespor Başkanı'nın Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı'na yaptığı ziyaret tepkilere neden oldu.

AMEDSPOR MAÇINA BURSA’DAN HAKEM
Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Etimesgut Belediyespor Amedspor karşılaşmasında Bursa bölgesinden görevlendirilen hakem Süleyman Soyutürk da taraftarların tepkisine neden oldu.

“ADİL REKABET İSTİYORUZ!”
Amedspor Barikat Grubu yaptığı açıklamada, “Amedspor'umuzun iki gün sonra oynayacağı Etimesgut Belediyespor TFF'yi ziyaret etti. Bu görüşmelerin özellikle Amedspor maçı öncesi olması ve sonrasında Amedspor aleyhinde usulsüzlüklerin yapılması artık tahammül sınırlarımızı zorlamıştır. Adil rekabet istiyoruz!” İfadeleri kullanıldı.

Aziz Elaldı’dan şampiyonluk paylaşımı! Aziz Elaldı’dan şampiyonluk paylaşımı!

ELALDI: KARDEŞİM AMACINIZ NE SİZİN?
Amedspor’un önceki dönem başkan vekili olan Ömer Elaldı ise, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Amaç ne amaç ne yapmaya çalışıyorsunuz sabrımızla oynamaya başlıyorsunuz. Etimesgut belediye spor başkanı tff başkanını ziyaret ediyor maça 2 gün kala hayırdır kardeşim amacınız ne sizin?”

Amedspor Futbolcuları Uşakspor

ETİMESGUT AMEDSPOR MAÇI NE ZAMAN?
Amedspor’un Ankara deplasmanında sahaya çıkacağı Etimesgut karşılaşması, 17 Mart Pazar günü saat 14.00’da oynanacak. Karşılaşma naklen TFF’nin Youtube kanalından yayınlanacak.

Amedspor sessizliğini bozdu! TFF’yi aradı Amedspor sessizliğini bozdu! TFF’yi aradı

Muhabir: Fatih SURUÇ