Amedspor’da maddi olarak anlaşamama sonrası Mesut Bakkal’la yollar ayrılırken kulüp yeni teknik direktör arayışları içinde çalışmalara başladı.

BİRÇOK İSİM İDDİA EDİLDİ

Amedspor’un başta Rıza Çalımbay olmak üzere Taner Taşkın, Hüseyin Eroğlu ve Yalçın Koşukavak ile görüştüğü iddia edildi. Bazı kaynaklara göre, kulübün Rıza Çalımbay’la anlaşmaya vardığı, Çalımbay’ın da hedefleri Süper Lig olan bir kulüple çalışmak istediği öğrenildi. Peki Amedspor taraftarı ne dedi?

MÜCADELE SORDU TARAFTAR YANITLADI

Mücadele sosyal medya hesaplarından yaptığımız, “Amedspor'un teknik direktörlük için görüştüğü iddia edilen isimlerden hangisini kulüpte görmek istersiniz?” sorusuna taraftarların yüzde 65,9’u Rıza Çalımbay’ı kulüpte görmek istiyor.

HÜSEYİN EROĞLU İKİNCİ SIRADA

Taraftarların yüzde 14,7’si Hüseyin Eroğlu diyerek ikinci sırada yer alırken yüzde 13,2’si Yalçın Koşukavak dedi ve üçüncü sırada yer aldı. Taner Taşkın ise yüzde 6,2’lik bir oranla kulübün başında görülmek istenen son isim oldu.

Amedspor Ömer Bayram’ı duyurdu! İşte detayları Amedspor Ömer Bayram’ı duyurdu! İşte detayları

AMEDSPOR TARAFTARI RIZA ÇALIMBAY DİYOR!

Amedspor’da taraftarlar yeni sezon için iddialı bir ismi kulübün başında görmek istiyor. Rıza Çalımbay’da teknik direktörlük kariyerinde üst seviye takımlarda görev alarak kendini ispatlamış bir isim olarak karşımıza çıkıyor.

Amedspor’un teknik direktör sorununa önümüzdeki günlerde netlik kazandırması bekleniyor.

Muhabir: Onurcan GÜLER