Amedspor ligin devre arasına üçüncü sırada girerken birçok değişime gitmişti. Teknik direktör başta olmak üzere birçok oyuncusu ile yollarını ayıran kulüp yeni isimleri kadrosuna katarak yoluna devam ediyordu. Mesut Bakkal yönetimindeki kulüp Taşkın Çalış ve Berkay Can Değirmencioğlu transferi ile taraftarın beğenisini kazanamamışken şimdi öyle bir isimle anlaştı ki. Peki Amedspor hangi isimle anlaştığı iddia edildi?

MERT ÇAPAR AMEDSPOR’A GELİYOR

Amedspor, Şanlıurfaspor’da yıllardır forma terleten genç forvet oyuncusu Mert Çapar ile anlaşma sağladığı iddialar arasındaydı. Peki Mert Çapar kimdir? Mert Çapar kaç yaşındadır? İşte oyuncu hakkındaki ayrıntılar…

Mert  Çapar

MERT ÇAPAR KİMDİR?

26 yaşındaki forvet ve sol-sağ açık pozisyonlarında forma terleten genç oyuncu Aydın’da dünyaya geldi. Futbol kariyerine Nazilli Belediyespor altyapısında başlayan futbolcu 2020-21 sezonunda burada Şampiyonluk yaşayarak kariyerindeki ilk kupasını kazandı. Böylece Nazilli Belediyespor’da TFF 3.Lig’den TFF 2.Lige yükselmiş oldu.

2022-23 sezonunda Şanlıurfaspor’a transfer olan oyuncu burada ilk sezonunda 41 karşılaşmaya çıktı 17 kez ağları havalandırmayı başardı. Sezon sonunda ligi ikinci tamamlayan Şanlıurfaspor play-off karşılaşmasında finale kalmayı başardı. Final maçında Bucaspor 1928’e karşı kaydettiği iki golle kulübünün 3-0 galibiyet almasında büyük emek gösterdi ve Şanlıurfaspor TFF 1.Lige yükseldi.

TFF 1.Ligde ilk kez oynama fırsatı bulan Çapar, ligin ilk devresinde 19 karşılaşmaya çıkma fırsatı bulurken gol atma yollarında ciddi sorunlar yaşadı ancak bir gol kaydedebildi. Şimdi yetenekli ve genç oyuncunun Amedspor’a gelmesi bekleniyor. Anlaşma sağlandığı önümüzdeki günlerde de görüşmelerin resmiyete kavuşarak duyurulması bekleniyor.

AMEDSPOR BU TRANSFERLE FORVET EKSİĞİNİ GİDERECEK

Ligin ilk devresinde özellikle gol yollarında ciddi problemler yaşayan Amedspor devre arasında önce Ömer Şişmanoğlu iddiaları daha sonra da Ali Özgün iddiaları ile gündeme geldi. Şimdi ise Mert Çapar ismiyle anlaşma sağlandığı iddialar arasında yer alırken kulübün önümüzdeki günlerde transferi netliğe kavuşturacağı bekleniyor. Bu transferin netliğe kavuşması sonrası Amedspor’un en büyük eksiği giderilmiş olacak.

Amedspor Başkanı Aziz Elaldı'dan Mücadele'ye özel açıklamalar! Amedspor Başkanı Aziz Elaldı'dan Mücadele'ye özel açıklamalar!

Haber: Onurcan GÜLER

Editör: Onurcan GÜLER