• USD 32,23
  • EUR 34,66
  • ALTIN 2.391,37
  • BİST100 10.205
  • BTC 61.150

Mert Çapar Haberleri

Mert Çapar haberleri ve güncel Mert Çapar gelişmeleri, Mert Çapar ile ilgili tüm video, Mert Çapar fotoğrafları ve Mert Çapar haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


AMEDSPOR

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta şampiyon olmayı başaran Amedspor, önümüzdeki hafta sonu Menemen FK'yı konuk etmeye hazırlanıyor.

AMEDSPOR

Diyarbakır'a geçtiğimiz devre arasında gelen ve Amedspor'a transfer olan Mert Çapar, performansıyla göz doldurmaya devam ediyor.

AMEDSPOR

Amedspor şampiyonluk hedefiyle başladığı sezona istikrarlı olarak liderliğini sürdürerek adım adım yaklaşıyor. İnegölspor karşılaşmasından da üç puan aldı.

AMEDSPOR

Diyarbakır'ın gözdesi İnegölspor'a karşı sahasında 2-0 öne geçti. İşte gollerin detayları...

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerken sahasında İnegölspor'u konuk ediyor. Karşılaşmanın ilk yarısı bitti. İşte son durumlar...

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor sahasında konuk ettiği Erzincanspor karşılaşmasının ilk yarısını 0-0 eşitlikle tamamlamıştı.

AMEDSPOR

Şanlıurfaspor’da şampiyonluk sevinci yaşayan Mert Çapar, Amedspor’da 9 maçta 5 gol 2 asist yaptı. İşte ayrıntıları…

AMEDSPOR

Diyarbakır’ın temsilcisi Amedspor’un devre arası transferleri olan Çekdar Orhan ve Mert Çapar göstermiş oldukları performansla dikkat çekmeye devam ediyorlar.

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor’un devre arasından bu zamana kadar kaydettiği golleri kimler kaydetti? Yeni transferlerin katkıları ne kadar oldu?

AMEDSPOR

Amedsporlu futbolcusu Mert Çapar, bu sabah dedesinin vefat haberini almasına rağmen maç öncesi takıma söylemediği ortaya çıktı.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor dün konuk ettiği Sarıyer’i 3-1’lik skorla yendi karşılaşmada iki yeni oyuncusu da performans gösterdi.

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor’da iki gün içerisinde iki transfer yapılmış, taraftarlarda da ciddi bir heyecan ortaya çıkmıştı. Ancak şimdiyse futbolcuların maliyeti...

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor devre arasında yapılan transferlerle taraftarları hüsrana uğratırken, yaptığı son iki transferle taraftarları heyecan içerisinde bıraktı.

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor, Şanlıurfaspor ile şampiyonluk yaşayan Mert Çapar sözleşme imzaladı. Peki, Mert Çapar kimdir?

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor henüz resmi bir açıklama yapmazken, Mert Çapar sosyal medya hesabında Urfa ekibinden veda etti, notunu düştü.

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor devre arası transferleriyle taraftarın takdirini alamamışken şimdi öyle bir futbolcuyla anlaştığı iddia edildi ki. İşte tüm ayrıntılar…