Diyarbakır'ın gözde ekibi Amedspor bugün sahasında konuk etitği İnegölspor'a karşı üç puanı almayı başardı. Amedspor, üç puanı beş golle aldı. 5/2'lik bir skorla galibiyet almayı başaran Amedspor, karşılaşmanın 25.dakikasında 3/0 öne geçmişti. Ancak 10 dakika kadar sonra skor 3/2 olmuş ve ilk devre böyle bitmişti. Fakat karşılaşmanın ikinci yarısına gollerle başlayan Amedspor, skoru 5/2'ye çıkarmış ve sahasında üç puanı beş golle almayı başarmıştı.

GOLLERİ KİM ATTI?

Amedspor'da golleri atan isimler ise Berk İsmail Ünsal 2 gol, Mert Çapar 2 gol ve Uğur Adem Gezer (penaltı) bir gol kaydetti. İnegölspor'un golleri ise Furkan Özyapı ve Serhat Baştan kaydetti. Rakip takımda Uğur Utlu ve Nadir Çiftçi sarı kart görürken Amedspor'da ise 81.dakikada Muhammed Enes Durmuş sarı kart gördü.

Amedspormaçsaha

Amedspor'un 1. Lig’deki rakipleri kimler? Amedspor'un 1. Lig’deki rakipleri kimler?

AMEDSPOR HAFTAYA KAZANIRSA ŞAMPİYONLUĞA ÇOK ÇOK YAKIN

Diyarbakır ekibi üç puanı alırken rakibi Kastamonuspor ise Belediye Derincespor deplasmanında bir puan alarak haftalar sonra büyük kayıp yaşadı. İki kulüp arasındaki puan farkı da böylelikle üçe yükselmiş oldu. Önümüzdeki hafta oynanacak olan maçta Amedspor kazanabilirse iki kulüp arasındaki fark 6 puana çıkar ve matematiksel olarak henüz şampiyon olmamış olsa bile alacağı bir galibiyetle şampiyonluğunu ilan edecek.

Muhabir: Onurcan GÜLER