Amedspor ligin devre arasına birçok değişiklik ile beraber girmiş, bu değişimlerden teknik direktörden kaptana kadar birçok isim ile yollar ayrılmıştı. Önce teknik direktör Mesut Bakkal’la anlaşılmış daha sonra ise kulüp sakatlıktan yeni çıkmış Taşkın Çalış ve ligin ilk devresini sakatlıktan dolayı erken kapatan Berkay Can Değirmencioğlu transferleri ile tepkileri çekmişti. Ancak Amedspor’un iki oyuncu ile anlaşması üzerine taraftarlar coştu.

URFASPOR’UN YILDIZI MERT ÇAPAR AMEDSPOR’DA
Şanlıurfaspor’un şampiyonluğunda büyük emekleri olan Mert Çapar, Amedspor ile 1.5 yıllık bir anlaşma sağladı. Mert Çapan’ın Şanlıurfaspor’da gösterdiği performans takdire şayan olurken oyuncunun forvet mevkiinde oynayan bir isim olması da ayrıca taraftarın beğenisini kazandı.

Çektar Orhan Amedspor

ÇEKDAR ORHAN AMEDSPOR’A DÖNÜŞ YAPTI
Şimdi bir de Mert Çapan’ın yanı sıra Amedspor’un eski futbolcusu, Galatasaray altyapısında da oynamış olan Çekdar Orhan ile görüşülmesi taraftarda bugün ayrı bir heyecan oluşturdu. Orhan’ın bugün (19 Ocak) Amedspor ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

AMEDSPOR TARAFTARI TRANSFERLERE SEVİNDİ 
Amedspor’da iki futbolcunun kulübe kazandırılması taraftar üzerinde büyük motivasyon oluştururken futbolcuların gelmesi ile beraber kulübe kısa süre içerisinde adapte olması ve Amedspor’da başarılı sonuçlar alınarak tekrar çıkış yapması muhtemel olarak görünüyor.

İşte Amedspor taraftarların Çekdar Orhan için yaptığı yorumlar:

Amedspor'un İstanbul'daki rakipleri belli oldu! Amedspor'un İstanbul'daki rakipleri belli oldu!

Haber: Onurcan GÜLER
 

Editör: Onurcan GÜLER