Amedspor dün İstanbul ekibi Sarıyer’i konuk etti. Karşılaşma 3-1’lik skorla Amedspor’un galibiyetiyle biterken golleri Amedspor’da Veli Çetin, Berk İsmail Ünsal ve Çekdar Orhan kaydederken Sarıyer’in tek golünü de Umut Bulut attı. Amedspor haftalar sonra aldığı galibiyet ile üzerindeki karabulutları dağıtırken teknik direktör Mesut Bakkal’da çıktığı ikinci karşılaşmasında ikinci galibiyetini aldı. Bakkal karşılaşma sonrası açıklama yaparak Çekdar ve Mert’e övgü dolu sözler de bulundu.

Amedspor boksörü dünya şampiyonu oldu! Amedspor boksörü dünya şampiyonu oldu!

Amedspor Çekdar Orhan

Çekdar Orhan ve Mert Çapar

“MERT VE ÇEKDAR ÖNEMLİ KATKILARDA BULUNDULAR”

Bakkal açıklamasında, “Maçın büyük bir bölümünde oyunun kontrolünü elimizde tutmayı başardık. Takımımızın gösterdiği performanstan mutluyum. Her maça üç puan hedefiyle çıkıyoruz ve bu coşkuyu sürdürmek için takım olarak aynı özveriyle çalışmamız gerekiyor.

Yeni transferlerimiz Mert ve Çekdar, takıma önemli katkılarda bulundular. Bütün takımı tebrik ediyorum.

En büyük teşekkürü ise maç boyunca takımımızı hiç susmadan destekleyen taraftarlarımıza etmek istiyorum. Onların tutkulu ve sürekli desteği bize güç veriyor. Bu birliktelikle birlikte daha büyük başarılar elde edebileceğimize inancım tam” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Mücadele Gazetesi