TFF 2. lig Kırmızı ve Beyaz gruplarda mücadele eden Amedspor ve Diyarbekirspor takımların ligin 6. haftasında Pazar (1 Ekim) günü yapacakları karşılaşmalarının hakemleri belli oldu.
UŞAKSPOR - AMEDSPOR
2. Lig Kırmızı Grup’ta maç fazlasıyla 13 puanla lider durumda olan Amedspor deplasmanda ligde 4 puanla 15. Sırada yer alan Uşakspor’a saat: 16.00’da Uşak 1 Eylül Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek.
Amedspor’un maçını yönetecek orta hakemi Şanlıurfa bölgesi B klasman hakemlerinden Yusuf Hakan Kendirciler olurken, Kendirciler’in yardımcılıklarını Mardin ve Van bölgesi B klasman hakemlerinden Mehmet Siraç Akpınar ve Umut İncili yapacak. Dördüncü hakem olarak da Muhammed Mehmetcan söylemez görev alacak.
DİYARBEKİRSPOR - 1461 TRABZON FK
2. Lig Beyaz Grup’ta 11 puanla 4. Sırada yer alan Diyarbekirspor ise, Diyarbakır Stadyumu’nda Pazar günü Saat: 15.00’de ligde 7 puanla 9. sırada bulunan 1461 Trabzon FK ile karşılaşacak.
Diyarbekirspor’un maçını yönetecek orta hakemi Kayseri bölgesi B klasman hakemlerinden Özgür Reha Alıcı olurken, Alıcı’nın yardımcılıklarını Kayseri ve Ankara bölgesi B klasman hakemlerinden Serdar Osman Akarsu ve Halit Karacabay yapacak. Dördüncü hakem olarak da Mustafa Hakan Belder görev alacak. (Haber Merkezi)