Diyarbakır ekibi 2023/24 sezonunu şampiyon olarak tamamlayıp TFF 1. Lig’e çıkmaya hak kazanırken yaz dönemine de hazırlık sürecine yavaş yavaş başlıyor.
BAKKAL GİTTİ YERİNE ÇALIMBAY MI GELECEK?
Mesut Bakkal’ın kulüpten ayrılması sonrası boşalan teknik direktör koltuğuna Amedspor’un Rıza Çalımbay’ı düşündüğü, hatta anlaşmaya da varıldığı iddialar arasında. Taraftarın da kulübün başında görmek istediği Çalımbay, futbolculuk kariyerini Beşiktaş’la başlayıp tamamlayan bir isim olarak karşımıza çıkıyor. Teknik direktörlük kariyerinde ise özellikle Sivasspor’da güzel işlere imza atan Çalımbay, Sivasspor’u UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’ne kadar taşımış bir ismi. Ayrıca Çalımbay Sivasspor’da Türkiye Kupası’nı da kazanıp Beşiktaş’ın teknik direktörlük koltuğuna gelmiş bir isim.

Galatasaray ve Milli Takım’da oynadı! Amedspor’a geliyor Galatasaray ve Milli Takım’da oynadı! Amedspor’a geliyor

Rızaçalımbay (1)
İMZA ATARSA İLK OLACAK!
Çalımbay, teknik direktörlük kariyeri boyunca tamamen Süper Lig kulüplerini çalıştırırken Amedspor’a imza atması halinde ilk kez TFF 1. Lig takımının başında görev almış olacak.
Çalımbay özellikle Süper Lig hedefi olan bir kulübü çalıştırmak isterken, Başkan Aziz Elaldı’nın da son günlerde yaptığı “Hedefimiz Süper Lig” açıklamaları dikkatleri çekti. 
İki taraf içinde görüşmelerin önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı tahmin edilmekte.

Muhabir: Onurcan GÜLER