Amedspor devre arasına başarısız sonuçlar, teknik direktör değişimi ve birçok oyuncunun gidişiyle girmiş, yeni takviyeler yaparak yeni bir teknik direktörle ikinci yarıya başlamıştı. Mesut Bakkal yönetimindeki Amedspor ligin ilk maçına efsanesi olduğu Denizlispor karşısında başladı. Denizlispor’da iki defans oyuncusunun eksik olmasına rağmen hücum da sorunlar yaşayan Amedspor rakip ağları havalandırma noktasında ciddi eksiklikleri olduğunu bir kez daha gösterdi.

AMEDSPOR’DA YENİ OYUNCULAR KÖTÜ OYUNLAR

Amedspor devre arasına kaptan Gökhan Alsan, Mehmet Özdıraz ve Eyüpcan Delibalta’nın kulüpten ayrılmaları ile girmişti. Üç oyuncunun yerine iki takviye yapan kulüp Süper Lig tecrübesi de yaşamış olan Bursaspor’da performans göstermiş Taşkın Çalış’ı ve Çorum FK’da geçtiğimiz dönemi sakat olması sebebi ile erken kapatmış olan Berkay Can Değirmencioğlu’nu kadrosuna katarak iki oyuncuyu da kulübe kazandırmış oldu. Ancak gol noktasında ve hücum hattında eksikleri bulunan kulüp devre arasında Ömer Şişmanoğlu iddiaları ile gündeme gelmiş olsa bile bu iddialar reddedilmiş daha sonrasında Almanya’da yetişmiş olan ve Altınordu kulübünde forma giyen santrafor Ali Özgün’ün kulübe geleceği iddiaları ortaya atılmıştı. Oyuncuyla ilgili herhangi bir gelişme yaşanmazken dünkü karşılaşmada alınan sonuçların ardından taraftarda transfer talebini yineledi. İşte bir taraftarın taraftar isteğini yinelediği duvar yazısı:

Fatih Altaylı'dan Amedspor için rahatsız olanlara çarpıcı sözler! Fatih Altaylı'dan Amedspor için rahatsız olanlara çarpıcı sözler!


Amedspor’da yaşanan bu gelişmelerin ardından yeni bir forvet transfer edip etmeyeceği merakla beklenirken kulüp, önümüzdeki hafta İstanbul ekibi Sarıyer’i sahasında ağırlayacak.

Haber: Onurcan GÜLER

Editör: Onurcan GÜLER