Amedspor’da 4 Haziran Salı günü yapılacak başkanlık seçimi öncesinde bu sezon yönetimde de yer alan Nedim Şimşek ve Ali Rıza Yıldırım adaylıklarını açıklamıştı. Bugün mevcut başkan Aziz Elaldı’nın adaylığını tekrardan açıklamasının ardından Şimşek ve Yıldırım adaylıktan çekildiklerini açıkladı.

Amedspor Başkan Adayı Nedim Şimşek Kimdir (1)
ŞİMŞEK: SERKEFTIN AMEDSPOR!
Sosyal medya hesabı X’ten (Twitter) açıklama açıklama yapan Nedim Şimşek, ”Değerli Amedspor Taraftarları, Amedspor’umuzun alınan kongre kararından sonra başkanlık adaylığımı Yüksek İstişare Kuruluna açıklamış ve çıkacak olan her türlü karara saygı duyacağımı ifade etmiştim. Yüksek İstişare Kurulunun kararıyla kulüp başkanlığına seçilen Aziz Elaldı abime ve oluşacak Yönetim Kuruluna şimdiden başarılar diliyor, kulübümüzün her zaman destekçisi olacağımı belirtiyorum. SERKEFTIN AMEDSPOR!

Amedspor taraftarı istiyordu: Yeni adresi belli oldu! Amedspor taraftarı istiyordu: Yeni adresi belli oldu!

Amedspor’da Bir Başkan Adayı Daha!

YILDIRIM: KAZANAN AMEDSPOR OLACAK
Ali Rıza Yıldırım ise, Değerli Amedpor taraftarları; Önümüzdeki günlerde gerçekleşecek Amedspor kongresi için başkan adayı olmadığımı belirtiyor, istişare kurulunun aldığı kararı saygıyla karşılıyorum. Kazanan Amedspor olacak.” İfadelerini kaullandı.

Muhabir: Fatih SURUÇ