Diyarbakır kulübü ve Kastamonuspor bu hafta sonu karşı karşıya gelecek. Oldukça kritik bir maç olacak olan karşılaşma neredeyse şampiyonu belirleyecek bir maç olacak. Maçta ise iki isim var ki ikisi de gol krallığı listesinde yarışmaya devam ediyor. Okan Eken ve Berk İsmail Ünsal. İşte iki futbolcunun bu sezonki karnesi...

Amedspor Başkanı Aziz Elaldı'dan Mücadele'ye özel açıklamalar! Amedspor Başkanı Aziz Elaldı'dan Mücadele'ye özel açıklamalar!

OKAN EKEN KASTAMONUSPOR'UN EN GOLCÜ İSMİ!

Kastamonuspor haftalarca üst üste galibiyetler alırken geçtiğimiz hafta sonu Belediye Derincespor'a karşı 0/0'lık eşitlikle takıldı ve bir puanını aldı. Kulübün ise en golcü ismi Okan Eken. Futbolcu, sezon başından bu yanan çıktığı 31 karşılaşmada 15 gol atarak hem kulübün hem de ligin en golcüleri arasında yerini aldı. Amedspor savunmasını da zorlayacak bir isim olan Eken, ligde gol krallığı listesinde dördüncü sırada yerini alıyor.

Amedspor Berk İsmail Ünsal Gol Kralı

AMEDSPOR'UN BERK'İ LİGİN LİDERİ!

Şampiyonluk yarışında Amedspor ligde üç puan farklı liderliğini korurken kulübün en skorer ismi de Berk İsmail Ünsal. Futbolcu sezon başından bu yana çıktığı 31 karşılaşmada 19 gol atarak ligin en golcü ismi olmayı başardı. Sezon sonuna kadar da gol kralı olarak kalmayı ve sezonu 'gol kralı' olarak tamamlamayı hedefleyen Ünsal içinde bu hafta oldukça zorlu bir maç olacak. Ünsal'da bu hafta deplasmanda Kastamonuspor'un savunmacılarının korkulu rüyası olacak.

Muhabir: Onurcan GÜLER