Amedspor Ömer Bayram’ı duyurdu! İşte detayları Amedspor Ömer Bayram’ı duyurdu! İşte detayları

2021/22 sezonunda TFF 2.Lig Kırmızı Grupta iken Bodrumspor’la anlaşma yapan deneyimli hoca, burada kulübü önce Play-Offlara taşıdı ve oradan da TFF 1.Lige çıkartmayı başardı. Son iki sezonu da TFF 1.Ligde geçiren Bodrumspor’da kulübün başında kalmayı başaran deneyimli hoca, 1.Ligdeki ilk sezonu olan 2022/23’te kulübü Play-Offlara taşımayı başardı. Finale de çıkan Bodrum ekibi Pendikspor’a yenilerek TFF 1.Ligde kalırken Pendikspor ise Süper Lige yükseldi.

Taşdemir yönetiminde kulüp üçüncü sezonunda yine TFF 1.Ligde Play-Offlara kalmayı başardı. 16 Mayıs 2024 Perşembe günü ise Boluspor’la ilk Play-Off maçına çıkmaya hazırlanıyor. Taşdemir yönetiminde oldukça başarılı bir tablo ortaya koyan Bodrumspor iki sezondur Süper Ligin kapısına kadar geliyor. Bu sezon başarılı bir şekilde Süper Lige çıkmayı başaracak mı merakla bekleniyor.

AMEDSPOR’U DA ÇALIŞTIRDI

İsmet Taşdemir, 2014/15 sezonu devre arasında Amedspor’la anlaşma yaptı ve ligin ikinci yarısını Diyarbakır ekibinde geçirdi. Amedspor’da 20 maçta hocalık yapan Taşdemir, 8 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyetle sezonu tamamlayıp Diyarbakır ekibinden ayrılmıştı.

Muhabir: Onurcan GÜLER