Diyarbakır ekibinin sezon başında kadrosunda birçok yeniliğe giden ve takımı yeniden dizayn edip sezona öyle başlayan Serdar Bozkurt yönetiminde ilk devre haftalarca üst üste galibiyetler alınmıştı. Bozkurt döneminde Amedspor, devre arasına doğru son haftalarda alınan kötü sonuçların ardından kulüple yolları ayrılmış yerine ise deneyimli hoca Mesut Bakkal getirilmişti.

AMEDSPOR BU HAFTA SERDAR BOZKURTLU IĞDIRSPOR’U AĞIRLAYACAK

Diyarbakır kulübü, sezon başında kadrosunu dizayn eden ve şampiyonluk için başarılı bir kadro kuran Serdar Bozkurt’la devre arasında yolları ayırmış, tecrübeli hoca Iğdırspor’la anlaşmaya varmıştı. Bu hafta ise Amedspor, eski hocasıyla karşı karşıya gelecek. Serdar Bozkurt yönetimindeki Iğdırspor, çıktığı üç maçın ikisinden beraberlik birinden ise farklı galibiyet almayı başardı.

Serdar Bozkurtlu Iğdırspor’un bu sezonluk şampiyonluk hedefi kalmazken üst lige çıkmak için en büyük umudu Play-Offlar oldu.

Bozkurtserdar

LİGİN İLK DEVRESİNDE IĞDIRSPOR’A KARŞI AMEDSPOR’DAYDI

Serdar Bozkurt, ligin ilk devresi Amedspor’da teknik direktör olurken Iğdırspor’a karşı da kulübün başında yer alıyordu. İlk dönemki maç 1/1’lik skorla tamamlanırken şimdiyse tam tersi bir yerde. Iğdırspor’un teknik direktörü olarak Amedspor’a konuk olacak.

Bursa’da Amedspor pankartı kaldırıldı! Bursa’da Amedspor pankartı kaldırıldı!

Amedspor Iğdırspor maçı 21 Nisan Pazar günü 15.00’da Diyarbakır Stadyumu’nda oynanacak.

Muhabir: Onurcan GÜLER