Deplasmanda Kelkit Belediyespor ile berabere kalan TPAO Batman Petrolspor’da Teknik Direktör Mesut Toros açıklamalar yaptı. Batman Çağdaş’a konuşan Toros, “Her ne kadar galibiyeti kaçıran taraf da olsak kaybedilen iki puanının önemini daha çok anlayacağız. Bu maçta futbolcuların performansı beni hayal kırıklığına uğrattı” dedi.

Mesuttoros

Kokular gelince mahalleli harekete geçti! 3 kamyon çöp çıktı Kokular gelince mahalleli harekete geçti! 3 kamyon çöp çıktı

Haftayı bir puan ile kapatan Batman Petrolspor’da Teknik Direktör Mesut Toros, Kelkit Belediyespor deplasmanında kaybedilen iki puanın üzücü olduğunu söyledi. Toros, şöyle konuştu: “Maçın neredeyse bütün bölümünü rakip sahada oynasak bile kaybedilen 2 puanın bahanesi olamaz. Şimdiye kadar her zaman futbolcularıma destek oldum, olmaya da devam edeceğim. Fakat bu maçta sahada gösterdikleri performans gerçekten benim için hayal kırıklığı oldu. Kalan haftalarda rehavete kapılmadan aynı hırs ve motivasyonla devam etmek zorundayız. Kalitemizi kağıt üstünde değil her zamanki gibi sahada göstermeliyiz.”

Editör: Mücadele Gazetesi