Diyarbakır'da Vali Yardımcısı olduğu dönemde 2007-2008 sezonunda Diyarbakırspor'un onursal başkanlığını yapan Batmanlı bürokrat Dr. Hasan Tanrıseven'ın Diyarbakır vefası devam ediyor. Kırklareli Vali Yardımcısı olan Tanrıseven, yarın (31 Ocak) Kırklarelispor'la yapacağı maç için kente giden Diyarbekirspor'un başkanı Serkan Genç'i ağırladı.

TANRISEVEN DİYARBEKİRSPOR’U AĞIRLADI
Diyarbakır’da mülki amir olarak görev yaparken Diyarbakırspor Kulübünün Onursal Başkanlığını yapan Dr. Hasan Tanrıseven, Kulüp Başkanı Genç ve Taraftar Grubu Lideri Fırat’ı makamında misafir etmekten mutlu olduğunu söyledi. 

Diyarbakır'da Aile Haftası için yürüdüler Diyarbakır'da Aile Haftası için yürüdüler

Diyarbekirspor Kulüp Başkanı Serkan Genç, Tanrıseven’in Diyarbakır’da görev yaptığı dönemde gönüllerde taht kurduğunu ve kentte vatandaş ve taraftarlarla kurduğu güçlü bağların halen konuşulduğunu söyledi. Genç şunları kaydetti:

“Diyarbakır’a çok idareci geldi, geçti ama bir Gaffar Okan bir de Hasan Tanrıseven’in gönüllerde yeri bambaşka. Hasan Vali, taraftarla, halkla birebir diyalog kurdu. Sporu seven ve sporu destekleyen Valimizi çok seviyoruz.”

“KAHVEHALENERİ ZİYARET EDER, VATANDAŞLA İLGİLENİRDİ”
Taraftar grubu lideri Fırat da geçmişte Diyarbakırspor’un bir kaç kez dağılma aşamasına geldiğini belirterek “Her seferinde Hasan Vali takımın çimentosu oldu, başarılı olmasında önemli rol oynadı. Hasan Valinin kahvehanelerde vatandaş toplantısı yapması, taraftarlarla güçlü bağlar kurması halen dillerde” dedi.

Kırklareli Vali Yardımcısı Dr. Hasan Tanrıseven de eski görev yeri Diyarbakır’dan misafirleri ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. (Haber Merkezi)

Editör: Mücadele Gazetesi