Amedspor, sahasında Arnavutköy’ü konuk etmeye hazırlanırken sahadan üç puan alma peşinde olacak. Kulüp hazırlıklarını sürdürürken gelin bizde rakibi tanıyalım…

ARNAVUTKÖY’ÜN BU DEFANSI GEÇEN HAFTA GOL ATMIŞ!

Arnavutköy’ün formasını terletmekte olan Abdullah Çelik, kulübün en fazla süre alan oyuncusu olurken aynı zamanda kariyeriyle de dikkat çekti. 1997 yılında Avusturya/Viyana’da dünyaya gelen 26 yaşındaki futbolcu kariyerine Beşiktaş’ın U19 takımında 2015/16 sezonunda başladı. Sonraki yıllarda U21 forması terleten futbolcu Beşiktaş’ın as takımı ile bir kez sahaya çıkmayı başardı. Burada da Gary Medel, Negredo gibi önemli isimlerle beraber forma terletti.

Amedspor’da kalacak futbolcular kim? Amedspor’da kalacak futbolcular kim?

Beşiktaş’ın rekor skorla galip geldiği Manisa maçında (9-0) oynayan Çelik sonraki yıllarda Bak Spor forması terletti. Ankara kulüplerinde yıllarca kalan oyuncu MKE Ankaragücü’ne de gitti. Bir sezonda Iğdır FK forması terleten oyuncu burada 34 karşılaşmaya çıktı. 2022/23 sezonunda Ankara Demirspor’a transfer olan futbolcu bir sezon boyunca da burada istikrarlı bir performans ortaya koymayı başardı. Sezon başında Arnavutköy’e transfer olan futbolcu burada 27 karşılaşmaya çıkarak kulübün de en fazla süre alan oyuncu oldu. Ayrıca futbolcu geçtiğimiz hafta ilk golünü de kaydetti. Hakan Çinemre ile beraber güçlü bir savunma hattı kuran isim, rakip kulüplerin hücumlarını da bir hayli zorluyor. Arnavutköy bu savunmayla son beş karşılaşmada yalnızca üç gol gördü.

Muhabir: Onurcan GÜLER