Diyarbakır’da, Dicle Üniversitesi ev sahipliğinde 5-6 Ocak tarihlerinde Güneydoğu Kariyer Fuarı (GÜDKAF 24) gerçekleşecek. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin koordinasyonunda Dicle Üniversitesi 15 Temmuz Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek fuarda toplamda 16 paydaş üniversite yer alacak.

“Yetenek Her Yerde” sloganıyla gerçekleşecek fuar; alanında uzman yöneticilerin tecrübelerinin aktaracağı program içeriğiyle gençlerin kariyer hedeflerine ilham vermeyi hedefliyor. 

16 ÜNİVERSİTE DİYARBAKIR’DA BULUŞACAK
Güneydoğu Bölgesel Kariyer Fuarı'nda Dicle Üniversitesi ile birlikte; Adıyaman Üniversitesi, Batman Üniversitesi, Bingöl Üniversitesi, Fırat Üniversitesi, Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi, Harran Üniversitesi, Hasan Kalyoncu Üniversitesi, İnönü Üniversitesi, Kilis 7 Aralık Üniversitesi, Malatya Turgut Özal Üniversitesi, Mardin Artuklu Üniversitesi, Munzur Üniversitesi, Sanko Üniversitesi ve Şırnak Üniversitesi de katılımcılar arasında yer alacak. 

Dicle Üniversitesi ÜNİLİG finallerine ev sahipliği yapıyor Dicle Üniversitesi ÜNİLİG finallerine ev sahipliği yapıyor

T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonu ile  gerçekleşecek olan bölgesel kariyer fuarları, yıl boyunca 11 farklı bölgede düzenlenecek. (Haber Merkezi)

Editör: Mücadele Gazetesi