Diyarbakır’da boş dondurma külahı 7 lira buzlaş 10 lira! Diyarbakır’da boş dondurma külahı 7 lira buzlaş 10 lira!

Merkez Yenişehir ilçesinde bulunan Diyarbakır 21 Hatıra Ormanı'nda Diyarbakır Atlas Havacılık Spor Kulübü tarafından her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen fidan dikme ve uçurtma şenliği yapıldı. Etkinlik, pilotlar ve ailelerinin yanı sıra doğaya ve hava sporlarına gönül veren gönüllülerin katılımıyla gerçekleşti.

DİYARBAKIR’DA 15 YILDIR YAPILIYOR
Diyarbakır’da 15 yılı aşkın bir süredir geleneksel olarak yapılan etkinliğe çok sayıda kişi katıldı. Etkinlik için bir araya gelen kulüp ve gönüllüler, Diyarbakır 21 Hatıra Ormanı'nda fidan dikimi yaptı. Fidan dikimi sonrası uçurtma uçurma etkinliği düzenlendi. Uçurtma şenliğinde renkli görüntüler ortaya çıkarken, katılımcılar gönüllerince eğlendi. Etkinlik, fidan dikimi ve uçurtma uçurma sonrası toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

“DİĞER KULÜPLERİMİZE DE ÖRNEK OLSUN”
Diyarbakır Atlas Havacılık Spor Kulübü adına açıklama yapan Ahmet Karadaşlı şunları kaydetti:

“Diyarbakır’da geleneksel haline getirilen fidan dikme ve uçurtma şenliğimize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyoruz. Geleneksel hale getirdiğimiz 15. Atlas havacılık fidan dikme ve uçurtma uçurma şenliğini her yıl düzenliyoruz. Umarım bu etkinliğimiz daha güzel ve daha yeşil yarınlar için diğer kulüplerimize de bir örnek teşkil eder. Emeği geçen herkese, Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığına teşekkür ediyoruz.”

Muhabir: Remziye ÇELİK