Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde eski Diyarbakır Atatürk Stadyumu'nun yerine inşa edilen “Millet Bahçesi”nin daha senesi dolmadan dökülmeye başlandığı görüldü.

MİLLET BAHÇESİ 6 AYDA SONUNU GETİRDİ

Diyarbakır’da yıkılan eski Stadyum yerine inşa edilen “Millet Bahçesi” projesinin 2 Ocak 2023 tarihinde bitirilmesi hedeflenirken, 23 Kasım 2023 tarihinde hizmete girdi. Millet Bahçesi'nin geç hizmete girdiği yetmezmiş gibi, bir de hem kauçukların, hem de bisiklet yolundaki boyanın dökülmeye başlandığı görüldü.

OTLAR TEMİZLENMEDİ

Özellikle çevrede hızla büyüyen ve biriken otların temizlenmediği görülürken, çevrede bulunan mahalleli ise parkın şimdiden kendi sonunu getirdiğini söyledi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN 2018 TARİHİNDE MÜJDEYİ VERMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 3 Haziran 2018 tarihinde Diyarbakır İstasyon Meydanı’nda müjdesini verdiği “Millet Bahçesi” halihazırda 5 yıllık çalışmalardan sonra hizmete girmişti.

Diyarbakır’ın merkez ilçelerine birden 2 Mayıs uyarısı! Diyarbakır’ın merkez ilçelerine birden 2 Mayıs uyarısı!

MİLYONLAR HARCANDI, ESAMESİ OKUNMUYOR!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılan projede, Millet Bahçesi'nin genel anlamdaki ihale bedeli 36 milyon 330 bin TL tutmuştu.

Muhabir: Devrim AKTÜRK