2024 yılında en fazla kazandıracak olan meslekler belli oldu. Buna göre hangi meslekler ve meslek grupları daha fazla kazandıracak? Listenin başında Finans ve Bankacılık sektörü gelmekte. Bu sektörün de aynı zamanda içerisinde birçok farklı alt dal bulunmakta. Finans ve Bankacılık içerisinde üç meslek var ki bu mesleği yapanlar paraya para demeyecek.

Diyarbakır, Mardin, Siirt ve Şırnak'ta 19 Mayıs kutlandı Diyarbakır, Mardin, Siirt ve Şırnak'ta 19 Mayıs kutlandı

Bu meslekler arasında ilk sırada Mali İşler Direktörü yerini almakta. Sonrasında Riskten Korunma Fonu Yöneticisi ve son olarak da Özel Sermaye Ortağı bankacılık sektöründe en fazla kazandıracak meslekler oldu.

Diğer yandan bir başka sektör ise Bilgi Teknolojisi olmakta. Buna göre bu alana yönelenler veya bu alan içerisinde meslek sahibi olanlar da aynı şekilde paraya para demeyecekler. Bilgi Teknolojisi içerisinde Ürün Yöneticisi, Veri Bilimci ve Yapay Zeka Baş Mühendisleri oldukça iyi bir para kazanacak. Son olarak ise Sağlık Hizmetleri. Geçtiğimiz günlerde de Sağlık Bakanının alım yapılacağını müjdelemesi ile beraber 2024 yılının en fazla kazandıracak meslekleri arasında sağlık sektörleri de yerini alıyor olacak. Buna göre Genel Cerrah, Anestezi Uzmanı ve Tıbbi Direktör en fazla kazanç getiren sağlık sektörünün başlıca meslekleri arasında yerini alacak.

Kaynak: Haber Merkezi